YouTube

  • DOLAR
    %0,03
  • EURO
    %-0,10
  • ALTIN
    %0,07
  • BIST
    %1,62
TOBB, Sorgun’a yeni bir anaokulu inşa ediyor

TOBB, Sorgun’a yeni bir anaokulu inşa ediyor

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından Sorgun’da yapımına başlanılan anaokulu inşaatı sürüyor.

Anaokulu inşaatında incelemelerde bulunan STO Başkanı Üzeyir Arslan, yaptığı açıklamada 10 milyon 348 bin liraya malolacak anaokulunun, önümüzdeki eğitim öğretim yılına tamamlanacağını belirtti.

Arslan “odamızın girişimleri ile TOBB ve Milli Eğitim Bakanlığı arasında yapılan protokolle ilçemize kazandırmış olduğumuz 10 milyon 348 bin lira bedelli olarak, 1500 metrekare alan içerisinde 700 metrekare oturuma sahip olan, 8 derslikli anaokulu inşaatını yönetim kurulu üyelerimizle ziyaret ederek, incelemelerde bulunduk.

25 Ocak’ta yapımına başlanan okul projemizin yaklaşık yüzde 60’lık kısmı tamamlandı. İnşallah yeni eğitim öğretim döneminde hemşehrilerimizin ve geleceğimizin teminatı çocuklarımızın hizmetine sunulacak” dedi.

Sorgun’a yeni bir okul kazandırılmasında büyük pay sahibi olan TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’na teşekkür eden Arslan “Bu okul, Sorgun için önemli bir eğitim yatırımına vesile olacaktır. Eğitime yatırımı geleceğe yapılan en büyük yatırım olarak gören TOBB ve Oda-Borsalar olarak ülkemizin geleceği ve çocuklarımızın eğitimi için elimizi taşın altına koymaya devam ediyoruz. Hayırlı olsun” diye konuştu.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji