YouTube

  • DOLAR
    %-0,19
  • EURO
    %0,12
  • ALTIN
    %-0,26
  • BIST
    %0,52
TOBB Yozgat Kadın Girişimciler Kurulu, Yerköy’de ziyaretlerde bulundu

TOBB Yozgat Kadın Girişimciler Kurulu, Yerköy’de ziyaretlerde bulundu

Yozgat Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) bünyesinde faaliyet gösteren TOBB Yozgat Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Hatice Sarı Öcal ve yönetim kurulu üyeleri, Yerköy’de bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

Öcal ve beraberindekiler, ilk olarak Yerköy Kaymakamı Muharrem Coşgun’u ziyaret etti. Ziyarette, kadın girişimciliğin önemi ve TOBB Yozgat Kadın Girişimciler Kurulu’nun çalışmaları hakkında bilgi verildi.

Daha sonra Yerköy Belediye Başkanı Ferhat Yılmaz’ı ziyaret eden Öcal ve yönetim kurulu üyeleri, belediyenin kadın girişimcilere yönelik projeleri hakkında bilgi aldı.

Son olarak Yerköy Ticaret Odası Başkanı Coşkun Kahraman’ı ziyaret eden Öcal ve beraberindekiler, oda ile işbirliği fırsatları hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Ziyaretlerde konuşan Hatice Sarı Öcal, “TOBB Yozgat Kadın Girişimciler Kurulu olarak Yerköy ilçemize bir dizi ziyaretlerde bulunduk. Yerköy Kaymakamı Muharrem Coşgun, Yerköy Belediye Başkanı Ferhat Yılmaz ve Yerköy Ticaret Odası Başkanı Coşkun Kahraman’ı ziyaret ettik. Göstermiş oldukları misafirperverlikten dolayı çok teşekkür ederiz. Ziyaretlerimiz sırasında kadın girişimciliğin önemi ve TOBB Yozgat Kadın Girişimciler Kurulu’nun çalışmaları hakkında bilgi verdik. Ayrıca belediyenin ve odanın kadın girişimcilere yönelik projeleri hakkında bilgi aldık. Yerköy’de kadın girişimci sayısının artırılması ve kadın girişimciliğin desteklenmesi için işbirliği fırsatlarını değerlendirdik. Yerköy’de kadın girişimciliğin daha da güçlenmesi için çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji