YouTube

  • DOLAR
    %0,08
  • EURO
    %0,18
  • ALTIN
    %0,47
  • BIST
    %0,67
Togg’un İkinci El Piyasasında Fiyatlar Tavan Yaptı: Sıfır Fiyatının Neredeyse Dört Katına Satılıyor!

Togg’un İkinci El Piyasasında Fiyatlar Tavan Yaptı: Sıfır Fiyatının Neredeyse Dört Katına Satılıyor!

Yerli otomobil Togg’un kura ile belirlenen ilk sahipleri Nisan ayında belirlenirken, T10X modelinde teslimler ay başından itibaren başladı. Ancak, araç sadece birkaç ay sonra ikinci el piyasasında boy göstermeye başladı. Bir vatandaşın Togg’u ilan sitelerinde satışa çıkarmasıyla ortaya çıkan fiyatlar oldukça şaşırtıcıydı.

Togg’un fiyatı V1 RWD standart menzil için 953 bin TL, V2 RWD standart menzil için 1 milyon 55 bin TL ve V2 RWD uzun menzil içinse 1 milyon 215 bin TL olarak belirlenmişti. Ancak, Togg’un ikinci el piyasasındaki fiyatları bu rakamlardan oldukça farklıydı. İkinci el Togg’ların satış fiyatı 3 milyon 500 bin ila 4 milyon lira arasında değişiyordu. Yani sıfır fiyatına göre neredeyse dört kat daha pahalıya satılıyordu.

Bu durum, Togg’un popülerliğine ve talep görmesine işaret ediyor. Ancak, bazıları bu yüksek fiyatların sadece bir balon olduğunu düşünüyor. Zamanla, Togg’un ikinci el fiyatlarının ne yönde seyredeceği merak konusu olmaya devam ediyor.

SIFIR FİYATINDAN 4 KATI FAZLA

Sıfırı 953 bin TL’den başlayan aracın fiyatı 3 milyon 500 bin ila 4 milyon lira arasında satışa sunuldu. Söz konusu ilanların ardından Togg, kısa sürede alıcı bulurken neredeyse 4 katı fazla fiyat ise dikkat çekti.

togg satis 1

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji