YouTube

  • DOLAR
    %-0,15
  • EURO
    %-0,66
  • ALTIN
    %0,14
  • BIST
    %2,05
Tren Kazası, İstinat Duvarı Yıkıldı, Tren Raydan Çıktı!

Tren Kazası, İstinat Duvarı Yıkıldı, Tren Raydan Çıktı!

Kırıkkale’de Ankara-Kırıkkale demiryolunda bulunan bir istinat duvarının yıkılması sonucu raylara akan dolgu malzemesine çarpan yük treni raydan çıktı. Kazada lokomotif devrilirken, yaralanan olmadı.

Tren kazası nedeniyle, Ankara, Kırıkkale, Yerköy ve Kayseri seferlerinde de aksamalar yaşanacağı bildirildi.

Edinilen bilgilere göre, olay akşam saatlerinde meydana geldi. Tren rayları üzerinde bulunan istinat duvarının aniden yıkılması sonucu, büyük bir dolgu malzemesi yığını rayların üzerine aktı. Bu sırada bölgeden geçmekte olan yük treni, dolgu malzemesine çarparak raydan çıktı. Kazada lokomotif devrilirken, diğer vagonlar da raydan çıktı.

Olay yerine itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi. Ekipler, lokomotifte mahsur kalan makinisti kurtarmak için çalışma başlattı. Yaklaşık bir saatlik çalışmanın ardından makineist, lokomotifin penceresinden çıkarıldı. Kazada herhangi bir can kaybı veya yaralanma olmadı.

Olayla ilgili inceleme başlattı. İstinat duvarının neden yıkıldığı araştırılıyor.

Tren seferleri aksadı

Kazanın ardından Ankara-Kırıkkale demiryolundaki tren seferleri aksadı. Ekipler, rayların temizlenmesi ve lokomotifi kaldırma çalışmaları için seferlere ara verdi. Çalışmaların tamamlanmasının ardından tren seferlerinin tekrar başlaması bekleniyor.

kirikkale tren kazasi

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji