YouTube

  • DOLAR
    %0,08
  • EURO
    %-0,12
  • ALTIN
    %0,48
  • BIST
    %1,77
TUBİTAK 4006 bilim fuarı açıldı

TUBİTAK 4006 bilim fuarı açıldı

TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı Destekleme Programı kapsamında düzenlenen fuar için tören düzenlendi.

TÜBİTAK 4006 bilim fuarlarını destekleme projesi Reşat Akyön Ortaokulu’nda gerçekleştirildi.

Gerçekleşen açılışa, Yerköy Belediye Başkanı Ferhat Yılmaz, Milli Eğitim Müdürü Hamza Ergül, Okul Müdürü Erdal Akdaş, siyasi parti temsilcileri, okul müdürleri ve veliler katıldı.

Öğrenciler tarafından hazırlanan TÜBİTAK 4006 Bilim fuarında, Başkan Ferhat Yılmaz ve Milli Eğitim Müdürü Hamza Ergül, öğrencilerden yaptıkları çalışmalarla ilgili çeşitli bilgi aldıktan sonra projelerin hazırlanmasında emeği geçen öğretmen ve öğrencilere teşekkür ettiler.

Açılışta konuşma yapan okul müdürü Erdal Akdaş, fuarda gerçekleştirilen projelerin öğrenmeye istekli, merak eden, araştırmacı, bilinçli bireylerin yetişmesine katkı sağladığını söyledi.

Belediye Başkanı Ferhat Yılmaz ise eğitim kurumlarının öncelikli amacının yaratıcılığın ortaya çıkmasına zemin hazırlamak olduğunu belirtti.

Öğretmen ve öğrencilerin gayretli çalışmalarıyla ortaya çıkardıkları bu projelerin bilim ve teknikte yeni buluşlara kapı aralamasını temennilerinde bulunan Başkan Ferhat Yılmaz, “Bugün burada, Reşat Akyön Ortaokulu öğrencilerimiz tarafından hazırlanan TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarını gezdik. Öğrenci kardeşlerimiz tarafından hazırlanan bu fuarda çeşitli çalışmaları sergileyen çocuklarımız İnşallah ileride ülkemiz yararına olacak büyük buluşların mimarı olacaklardır.” dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji