YouTube

  • DOLAR
    %0,23
  • EURO
    %0,05
  • ALTIN
    %1,19
  • BIST
    %-0,06
Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 177. yıl dönümü

Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 177. yıl dönümü

Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 177’nci kuruluş yıldönümü dolayısıyla Yerköy İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından çeşitli etkinlikler düzenlendi.

Yerköy İlçe Emniyet Müdürlüğü, Türk Polis Teşkilatı’nın 177’nci kuruluş yıl dönümü dolayısıyla iftar programı düzenledi.

İftar programı sonrası konuşma yapan kaymakam Mustafa Karaca, Türkiye Cumhuriyeti’nin en köklü kuruluşlarından biri olan ve gücünü milletinden alan Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluş yıl dönümünü kutlandığını söyledi.

Ramazan ayının birlik, beraberlik ve dayanışma ayı olduğunu belirten Kaymakam Karaca, “Türk Polis Teşkilatı’nın 177’nci kuruluş yıl dönümü münasebetiyle ilçede görev yapan emniyet mensuplarıyla iftarda bir araya gelmekten büyük mutluluk duymaktayız. Yerköy ilçemizde, huzur ve güven ortamı nedeniyle bütün emniyet mensuplarına teşekkürü borç biliriz.” dedi.

Öğretmenevinde gerçekleşen iftar programına Kaymakam Mustafa Karaca, Belediye Başkanı Ferhat Yılmaz, ilçe Cumhuriyet Savcıları  Barış Çetin ve İsmail Tolgasapmaz, İlçe Emniyet Müdürü İbrahim Yelaldı, Jandarma Üsteğmen Umut Mütevellioğlu, ilçede görev yapan emniyet mensupları ve daire amirleri katıldı.

DSCN1435 e1649419642152

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji