YouTube

  • DOLAR
    %0,06
  • EURO
    %-0,10
  • ALTIN
    %0,20
  • BIST
    %1,62
Türkiye’nin en büyük ilan platformu Sahibinden.com’a erişim sorunu

Türkiye’nin en büyük ilan platformu Sahibinden.com’a erişim sorunu

Türkiye’nin en büyük ilan platformlarından biri olan Sahibinden.com’a, 3 Ocak 2024 tarihinden bu yana erişim sağlanamıyor.

Siteye giriş yapmak isteyen kullanıcılar, “Sunucu erişim sorunu-belirtilen ada sahip bir sunucu bulunamadı” uyarısı ile karşılaşıyor.

Sahibinden.com’dan konuyla ilgili henüz bir açıklama yapılmadı. Ancak sitenin altyapısında yaşanan bir sorun nedeniyle erişim sorunu yaşandığı tahmin ediliyor.

Sahibinden.com’dan açıklama

Sahibinden.com’un sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, “Alan adı hizmeti sağlayan firmayla yaşadığımız teknik bir sorun nedeniyle platformumuza şu anda erişim sağlanamamaktadır. Sorunun en kısa sürede giderilmesi için ilgili firmanın çalışmaları devam etmekte olup konu çözüldüğünde yeniden bilgilendirme yapılacaktır. Kamuoyuna saygıyla duyururuz.” denildi.

Erişim sorununun neden olduğu mağduriyetler

Sahibinden.com’a erişim sorunu, siteyi kullanan milyonlarca kullanıcıyı mağdur etti. Siteye ilan vermek veya ilan aramak isteyen kullanıcılar, erişim sorunu nedeniyle istedikleri işlemi yapamadı.

Özellikle ikinci el araç, ev ve iş yeri gibi ürünlerin satışı için Sahibinden.com’u kullanan kullanıcılar, erişim sorunu nedeniyle mağdur oldu. Bu ürünler için ilan veren kullanıcılar, ilanlarını yenileyemedikleri için satışlarını gerçekleştiremedi.

Erişim sorununun çözümü

Sahibinden.com’un erişim sorununun ne zaman çözüleceği henüz bilinmiyor. Ancak sitenin altyapısında yaşanan sorunun kısa sürede çözüleceği tahmin ediliyor.

Erişim sorununun çözümü için kullanıcıların sabırlı olmaları ve sitenin sosyal medya hesaplarını takip etmeleri öneriliyor.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji