YouTube

  • DOLAR
    %-0,16
  • EURO
    %-0,04
  • ALTIN
    %0,64
  • BIST
    %-0,06
Ülkü Ocakları tarafından kesilen kurbanlar ihtiyaç sahiplerine dağıtıldı

Ülkü Ocakları tarafından kesilen kurbanlar ihtiyaç sahiplerine dağıtıldı

Yerköy Ülkü Ocakları İlçe Başkanlığı, Kurban Bayramı’nda hayırsever vatandaşların kurbanını keserek ihtiyaç sahiplerine dağıttı.

Yerköy Ülkü Ocakları İlçe Başkanı Yusuf Gül, her yıl olduğu gibi bu Kurban Bayramı’nda da 60 hayırseverin kurbanını keserek ihtiyaç sahiplerine dağıtıklarını söyledi.

Avrupa Türk Konfederasyonu üzerinden vekalet veren hayırseverlerin kurbanları, Ülkü Ocakları Yerköy İlçe Başkanı Yusuf Gül öncülüğünde kesimi gerçekleştirildi.

Kesimi yapılan kurbanların paylara ayrılarak ihtiyaç sahipleri ile buluşturulduğunu ifade eden Başkan Yusuf Gül, “Ülkü Ocakları ve Avrupa Türk Konfederasyonu üzerinden bağışlanan kurbanların kesimleri Yerköy de tamamlanarak Kurban Bayramımızın birinci günü olmak üzere dağıtımları gerçekleştirmiş bulunuyoruz. İlçemizde 60 kurbanımızı Allah rızası için kesmiş bulunuyoruz. Bu kurbanlarımızın etlerini ihtiyaç sahipleri kardeşlerimizle buluşturmanın gururunu ve mutluluğunu yaşıyoruz. Ülkücü hareket mazluma umut olmaya, kardeşlerine el uzatmaya devam edecektir. Bu duygu ve düşünce ile bizleri bu programda yalnız bırakmayan sayın Yozgat Ülkü Ocakları İl Başkanım İrfan Şahbaz’a, Amerika Ülkü Ocakları Başkanımızı Adil Yiğiter’e, Türk Eğitim Sen sendika Başkanımız Serhat Gulcegül’ e ve bu programda emeği büyük olan Ocak gençlerimize teşekkür ediyorum. Bayramınızı en içten dileklerimle kutluyorum nice sağlıklı huzurlu ülkü dolu bayramlara inşallah.” dedi.

291703608 3211376889179264 7383792096502658924 n e1657698797361

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji