YouTube

  • DOLAR
    %-0,15
  • EURO
    %-0,66
  • ALTIN
    %0,14
  • BIST
    %2,05
Üşümesin Diye Aldığı Yolcu Tarafından Vurulan Taksi Şoförü, Hayatını Kaybetti

Üşümesin Diye Aldığı Yolcu Tarafından Vurulan Taksi Şoförü, Hayatını Kaybetti

İzmir’de Oğuz Erge isimli taksici, 31 Ocak Çarşamba günü soğukta üşümesin diye aldığı yolcu tarafından üç kez vuruldu ve ağır yaralandı. Saldırgan daha sonra taksiciye tokat attı ve “Yaa bazı insanlara güvenmiyoruz” diyerek alay etti. Şüpheli güvenlik güçlerince yakalanırken, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca taksi şoförünün yaşamını yitirdiğini açıkladı.

İzmir’in Gaziemir ilçesinde iki çocuk babası olan 44 yaşındaki taksi şoförü Oğuz Erge, soğuktan üşümemesi için aracına aldığı yolcu Delil Aysal isimli kişi tarafından silahlı saldırıya uğradı. Taksici ağır yaralanırken, araç içi kamerasına yansıyan olay sosyal medyada dolaşıma girdi.

Görüntülerde saldırganın taksiciyi vurduktan sonra yan koltuğa gelerek dalga geçtiği, tokat attığı ve “Yaa bazı insanlara güvenmiyoruz” dediği görüldü.

Araçta bir şeyler arayan ve daha sonra olay yerinden uzaklaşan saldırgan, güvenlik güçleri tarafından silahıyla birlikte yakalandı. Erge ise çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından İzmir Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

“İnsanları yolda bırakmak olmaz”

Kamera görüntülerinde Oğuz Erge’nin Delil Aysal’a “Araba arızalı sabah sanayiye bırakacaktım. Seni görünce ‘hadi alıvereyim’ dedim. Hava soğuk, insanları yolda bırakmak olmaz” dediği duyuldu.

Aysal’ın “Taksiler boştu, beni gördüler ama almadılar” demesi üzerine Erge ise “Sen öyle maskeyi takarsan almazlar ama ben alırım, bu soğuk havada dışarıda mı bırakırım” yanıtını verdi.

Saldırgan üç el ateş etti

Yol parasını verme bahanesiyle elini beline atan saldırgan, Erge’ye üç el ateş etti.

Ardından yan koltuğa gelen saldırgan kovanları topladı, şoförün ceplerini ve torpidoyu karıştırdı ve “Nerede lan paralar” diyerek araç içinde araştırmalar yaptı.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca duyurdu: Şoför yaşamını yitirdi

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, ağır yaralanan Oğuz Erge’nin yaşamını yitirdiğini X hesabından yaptığı açıklamada duyurdu:

“Dün gece İzmir Gaziemir’de, taşıdığı yolcu tarafından ateşli silahla vurulan taksi şoförü, tedavi altında olduğu hastanede hayatını kaybetti. Yaralı şoför 112 ambulansla olay yerinden alınıp Gaziemir Devlet Hastanesi’ne nakledilmiş, ilk müdahale sonrası Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesinde acil operasyon geçirmişti. Kamuoyuna yayılan video kaydı iyiliğe vahşetle mukabele edilebilmesi açısından büyük üzüntüye yol açacak nitelikte. Failin hak ettiği cezayı çekeceğinden kuşkumuz yok. Merhuma Allah’tan rahmet ve yakınlarına başsağlığı diliyorum.”

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji