YouTube

  • DOLAR
    %0,08
  • EURO
    %-0,12
  • ALTIN
    %0,48
  • BIST
    %1,77
Vakıfbank Yerköy Şube Müdürlüğünden Emekliye Müjdeli Haber

Vakıfbank Yerköy Şube Müdürlüğünden Emekliye Müjdeli Haber

Vakıfbank Yerköy Şube Müdürlüğü, T.C. Sosyal Güvenlik Kurumu, emekli maaş ödemelerine Vakıfbank’tan yapan emeklilere emeklerine değer verildiğini ifade ettiler
12062012banka“Emekli Bankacılığı” adı altında özel hazırlanan paketi Yerköylü emeklilere sunduklarını belirten,  Vakıfbank Yerköy Şube Müdürlüğü yetkilileri, “Emeklilere özel hazırladığımız “Emekli Bankacılığı” Paketi ile; emekliye özel taksitli ihtiyaç kredisi ile düşük faiz oranlarından yararlana bililer.”dediler
Kredili Bankomat Faiz Oranı’nda özel indirimden faydalana bilinmeleri için, kredi kartı aidatı ve hesap işletim ücreti ödenmeyeceğini belirten yetkililer.
Başka Vakıfbank şubelerinden nakit çekmeleri durumunda herhangi bir ücret ödemeyeceklerini. Yeni kredi kartı ile ilk alışveriş sonrasında 20 TL değerinde hediye worldpuan kazanırını belirtirken, haftanın 7 gün 24 saati her türlü bankacılık işleminizi, avantajlı kredi kartı ve kredi hizmetlerini hızlı, kolay ve güvenli bir şekilde 444 0 724 Alo Şubem’den Emeklilere Özel “5”i tuşlayarak gerçekleştirebilirsinin altını çizdiler.
T.C. SGK emeklilerine sunulan “Emekli Bankacılığı Paketi” ayrıcalıklarından yararlanmak ve emekli maaşınızı Vakıfbank’tan almak için SGK İl Müdürlüklerine şahsen başvurmaları gerektiğini belirten yetkililer, PTT’den alınacak E-devlet şifresi ile www.turkiye.gov.tr adresinden sisteme giriş yapılarak Banka ve Adres Değişikliği alanından maaşını almak istediği banka kısmından, Vakıfbank Yerköy Şubesi’ni seçebilirsini kaydetti.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji