YouTube

  • DOLAR
    %0,30
  • EURO
    %-0,03
  • ALTIN
    %0,10
  • BIST
    %1,69
Vali Özkan, OSB’deki firma yetkilileri ile iftar yaptı

Vali Özkan, OSB’deki firma yetkilileri ile iftar yaptı

Ramazan ayının bereketini ve kardeşliğini paylaşmak adına Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan, şehit aileleri, gaziler ve çeşitli kurumlarla birlikte gerçekleştirdiği iftar programlarına devam ediyor.

Vali Özkan, Yozgat Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren iş insanlarıyla iftar sofrasında buluştu.

Vali Mehmet Ali Özkan, iftar programında iş insanlarına hitaben yaptığı konuşmada, Ramazan ayının manevi atmosferinde bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

Yozgat’ın ekonomik ve sosyal hayatına katkı sağlayacak iş birliklerinin ve projelerin geliştirilmesine olanak sağlayacak bir ortamda bulunmaktan memnuniyet duyduklarını ifade eden Vali Özkan,Ayrıca, iş insanlarının birlik ve beraberliğine vesile olan iftar organizasyonunu gerçekleştiren MK Uluslararası Ticaret Limited Şirketi sahibi Musa Kaya’ya teşekkürlerini iletti.
Özkan, iş dünyasıyla bir araya gelerek istişarelerde bulunmanın ve ortak çözüm yolları aramanın önemine vurgu yaparken, Yozgat’ın ekonomik potansiyelini daha da güçlendirecek adımların atılmasına yönelik kararlılıklarını dile getirdi.

İftar programı, samimi sohbetler eşliğinde geçerken, iş insanları da Vali Özkan’a teşekkürlerini ileterek, birlikte daha güçlü bir Yozgat için çalışmaya devam edeceklerini ifade ettiler.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji