Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Vali Özkan’ın Eşi Arzu Özkan, Çocuk Evleri Sitesi’ndeki Çocuklarla Bir Araya Geldi

Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan’ın eşi Arzu Özkan, Çocuk Evleri Sitesi’nde kalan çocuklarla Çamlık Millî Parkı’nda doğa yürüyüşü yaparak keyifli bir gün geçirdi.

Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan’ın eşi Arzu Özkan, Çocuk Evleri

Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan’ın eşi Arzu Özkan, Çocuk Evleri Sitesi Müdürlüğü bünyesinde misafir ettiği çocuklarla Çamlık Millî Parkı’nda bir araya geldi. Buluşma, çocuklar için keyifli bir etkinlik oldu.

Arzu Özkan, Çamlık’ta çocuklarla gerçekleştirdiği doğa yürüyüşü sırasında, yürüyüşün ardından birbirleriyle sohbet etti. Özkan, çocuklarla çay içerek hayallerini dinledi. Gelecek planları üzerine yapılan sohbette, kariyer hayatından örnekler vererek, çocuklara ilham olabilecek bilgiler paylaştı.

Daha sonra çocukların eğitimine ve kişisel gelişimlerine yönelik tavsiyelerde bulunan Özkan, her çocuğun büyük başarılara imza atabilecek bir potansiyele sahip olduğunu vurguladı. Buluşmanın sonunda çocuklarla hatıra fotoğrafı çekilerek etkinlik keyifli bir şekilde tamamlandı.

KAYNAK : Yozgat Valiliği