YouTube

  • DOLAR
    %0,36
  • EURO
    %0,01
  • ALTIN
    %0,51
  • BIST
    %-0,06
Vali Polat: “Amacımız en kısa sürede hizmet sunmaktır”

Vali Polat: “Amacımız en kısa sürede hizmet sunmaktır”

Yozgat Valisi Ziya Polat, KÖYDES ödemelerinin ilçelerin nüfus oranlarına göre aktarıldığını belirterek, amaçlarının en kısa sürede belirlenen konu ve çalışmaları yaparak köylünün hizmetine sunmak olduğunu söyledi. KÖYDES Toplantısı Valilik Salonunda Vali Ziya Polat Başkanlığında yapıldı.
Toplantıya; Vali Ziya Polat, İl Genel Meclis Başkanı İskender Nazlı, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Nazif Yılmaz ve İlçe kaymakamları katıldı.
Toplantıda İl Özel İdare Sekreteri Nazif Yılmaz, yapılacak çalışmalar hakkında sunum yaparak katılımcıları bilgilendirdi.
Vali Polat, yaptığı açıklamada; 2021 yılında Köylerin Altyapısının Desteklenmesi (KÖYDES) Projesi için Yozgat’a 30 milyon 552 bin lira ödenek tahsisi yapıldığını söyledi.
Polat, “Kaymakam arkadaşlarımız il genel meclis başkanımız ve il özel idare personelimiz ile son değerlendirmeleri yapıyoruz. Ödenekler ilçelerimize nüfusuna göre aktarıldı. Amacımız en kısa sürede belirlenen konu ve çalışmaları yapıp köylümüzün hizmetine sunmaktır.Bazı ilçelerimizde hizmetlerin ihaleleri yapıldı, bazıları da ihale aşamasında İlimize ayrılan bu ödeneğin kırsal kesimde yaşayan vatandaşlarımızın emrine sunulması için çalışmalarımız bitmek üzeredir. Yeni sezonumuzun kazasız belasız geçmesini diliyorum.”diye konuştu.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji