YouTube

  • DOLAR
    %-0,15
  • EURO
    %-0,66
  • ALTIN
    %0,14
  • BIST
    %2,05
Vali Polat, “Çadır ve konteyner kentlerin çevre düzenlemesi yapılıyor”

Vali Polat, “Çadır ve konteyner kentlerin çevre düzenlemesi yapılıyor”

Yozgat Valisi Ziya Polat, Hassa Deprem Bölgesinde Çevre Düzenlemesi ve Yeni Yaşam Alanları Oluşturma Çalışmaları Hakkında Bilgi Verdi

Yozgat Valisi Ziya Polat, Hatay Hassa’da yaşanan deprem sonrası bölgeye gönderilen ekiplerin çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu.

Polat, ekiplerin vatandaşların geçici olarak barınabileceği çadır ve konteyner kentlerin çevre düzenlemesi yaparak, yeni yaşam alanları oluşturma çalışmalarına hızla başladığını ifade etti.

Depremin hemen ardından bölgeye gönderilen ekiplerin canla başla çalıştığını vurgulayan Polat, depremzedelerin ihtiyaçlarının karşılanması için ellerinden gelenin en iyisini yaptıklarını söyledi.

Yeni yaşam alanlarının oluşturulması için çalışmaların aralıksız sürdüğünü belirten Vali Polat, “Ekiplerimiz, depremzedelerin geçici olarak barınmaları için kurulan çadır ve konteyner kentlerde çevre düzenlemesi yaparken bir yandan da yeni yaşam alanları oluşturmak için canla başla çalışıyor.” dedi.

Yozgat Valisi Ziya Polat, depremin ardından yaşanan bu zorlu süreçte depremzedelerin yanında olduklarını ve her türlü desteği sağlamaya devam edeceklerini sözlerine ekledi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji