YouTube

  • DOLAR
    %-0,15
  • EURO
    %-0,66
  • ALTIN
    %0,14
  • BIST
    %2,05
Vali Polat, dumandan etkilenen 26 kişiyi hastanede ziyaret etti

Vali Polat, dumandan etkilenen 26 kişiyi hastanede ziyaret etti

Sorgun ilçesinde bir apartmanın bodrum katında patlayan elektrik trafosu paniğe sebep oldu, bina sakinlerinden 26 kişi dumandan etkilendi.

Sorgun ilçesi Aydınlıkevler Mahallesi Şehri Kamer sitesinde 8 katlı apartmanın bodrum katında bilinmeyen bir nedenle elektrik trafosunda patlama oldu. Patlama sonucunda bodrum katında yangın meydana geldi.  Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekibi geldi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale ederek söndürdü. Patlamada şans eseri yaralı olmazken binada bulunan 26 kişi dumandan etkilendi. Dumandan etkilenen vatandaşların bir kısmı Sorgun Devlet Hastanesi bir kısmı ise Yozgat Şehir Hastanesine kaldırıldı.

Öte yandan Yozgat Valisi Ziya Polat’ta Sorgun ilçesinde meydana gelen patlama yerine giderek incelemelerde bulundu ve yetkililerden bilgi aldı.

Daha sonra dumandan etkilenerek Sorgun Devlet Hastanesi ve Yozgat Şehir Hastanesi’ne kaldırılan vatandaşları ziyaret eden Vali Polat, geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji