YouTube

  • DOLAR
    %-0,18
  • EURO
    %0,02
  • ALTIN
    %-0,39
  • BIST
    %0,95
Vali Polat, “Her zaman yatırımcının emrindeyiz”

Vali Polat, “Her zaman yatırımcının emrindeyiz”

Yozgat Valisi Ziya Polat, Bozok OSB’de yatırımcılar için başvuru alınmaya başlandığını ve 4 firma için yer tahsisinin yapıldığını belirterek, “Biz her zaman yatırımın ve yatırımcının emrindeyiz.”dedi.
İl İstihdam Kurulu toplantısı Vali Ziya Polat Başkanlığında Valilik Salonunda yapıldı.
Toplantıya; Yozgat Belediye Başkanı Celal Köse ve ilgili daire müdürleri katıldı.
Vali Ziya Polat, yaptığı açıklamada; İlde yapılan ve yapılması gereken çalışmalar hakkında İl İstihdam kurulu toplantısını yaptıklarını söyledi.
Vali Polat, “Tabi yiğitler şehri Yozgat tarım hayvancılık şehri ancak sanayileşme alanında ilerliyoruz. Sadece OSB doluluk oranımız yüksek, daha yerimiz yok gibi. Boğazlıyan OSB’ de yer tahsisleri çoğunu yaptık. Geçtiğimiz hafta Bozok OSB’de 4 tane yer tahsisi gerçekleşti. Bismillah diyerek Bozok OSB başvurularına başladık. Başvurular alınıp, başvuran firmalara arkadaşlarımızı gizlice fabrikalarına yollayıp inceliyoruz. Geçen hafta Kayseri ve Ankara’ ya fabrikaları ziyaret etmeye gittik. Yiğitler şehri Yozgat’ a gelecek şirketlerin değer katması için iyi şirketler olmasını istiyoruz. 4 tane yer tahsisi yaptık. Tüm hemşehrilerimizin desteğini istiyoruz. Yozgat’ a değer katacak ve iyi yatırım yapan iş insanlarını Yozgat’a bekliyoruz. Alt yapımız tamamlandı. Doğalgazımızın ihalesini’ de yaptık. En yakın zamanda doğalgaz bağlantı hatlarını da geçeceğiz. Artık Bozok OBS hazır olacak. İl İstihdam kurulunda TYP kapsamında, garantili iş başı eğitimleri hakkında konuştuk ve arkadaşlarımız bu konular üzerinde çalışıyor. Biz yatarımın ve yatırımcının emrinde olduğumuz belirtik. Yeter ki Yozgat’a değer katacak kişilerin gelmesini istiyoruz. Bazen İstanbul, Kocaeli ve Bursa’da görüşmeler yapıyoruz. Biz toplu değil nokta atışı ile şirketlerle görüşme yapıyoruz. Biliyorsunuz Boğazlıyan OSB’ de temel atıldı. İnşallah Bozok OSB’ yede fabrika temeli atılır. Tarım ve hayvancılığın yanında sanayi kenti’ de oluruz. Tekrar tüm kurul üyelerine emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Tarım ve hayvancılıkla yan yana sanayi kenti de olmasını istiyoruz.”diye konuştu.
Daha sonra ilgili kurum müdürleri slayt eşliğinde yapılan çalışmalar hakkında Vali Polat ve katılımcıları bilgilendirdi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji