YouTube

  • DOLAR
    %-0,19
  • EURO
    %0,12
  • ALTIN
    %-0,26
  • BIST
    %0,52
Vali Polat Kahraman Mehmetçiklerle Görüştü

Vali Polat Kahraman Mehmetçiklerle Görüştü

Yozgat Valisi Ziya Polat, Kahramanmaraş merkezli gerçekleşen ve 10 ilimizi etkileyen depremin ardından bölgede hem güvenlik hem de arama kurtarma çalışmaları yürüten Kahraman Mehmetçiklerle bir araya geldi.

Depremin ilk anından itibaren bölgedeki çalışmaları koordine eden Vali Polat, bölgedeki güvenlik ve arama kurtarma çalışmalarını yerinde inceleyerek, ekiplerle bir araya geldi. Kahraman Mehmetçiklerin çalışmalarına da katılan Vali Polat, bölgedeki hasar tespiti ve afet yönetimi çalışmalarına ilişkin bilgi aldı.

Vali Polat, yaptığı açıklamada, depremin etkilerini minimize etmek için tüm imkanlarının seferber edildiğini belirterek, “Kahramanmaraş merkezli depremin etkilediği 10 ilimizde güvenlik, sağlık ve arama kurtarma çalışmaları hızla devam ediyor. Bölgedeki Kahraman Mehmetçiklerimizle bir araya gelerek, çalışmaları yerinde inceledik ve ekiplerimize moral verdik. Tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun diyorum” dedi.

Kahraman Mehmetçikler de, Vali Polat’ın ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getirerek, çalışmalarına ara vermeden devam edeceklerini belirttiler.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji