YouTube

  • DOLAR
    %-0,15
  • EURO
    %-0,66
  • ALTIN
    %0,14
  • BIST
    %2,05
Vali Polat, Şehit babasına şehadet  belgesini takdim etti

Vali Polat, Şehit babasına şehadet belgesini takdim etti

Yozgat Valisi Ziya Polat, Adana’nın Kozan ilçesinde, otomobil ile askeri aracın çarpışması sonucu şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Muharrem Efendi Dündar’ın babası Mustafa Dündar’a şehadet belgesini takdim etti.

Vali Ziya Polat, Şehit Jandarma Uzman Çavuş Muharrem Efendi Dündar’ın Yerköy ilçesinde okutulan mevlidine katılarak, şehide Allah’tan rahmet, ailesine başsağlığı ve sabır diledi.

Vali Polat, şehit Dündar’ın babası Mustafa Dündar’a şehidin Şehadet Belgesini verdi.

Şehidin ailesine başsağlığı dileyen Vali Polat, “Şehitlerimiz ve gazilerimizin haklarını asla ödeyemeyiz. Sizler bizlere şehidimizin emanetisiniz her zaman başımızın üstünde yeriniz var ve her zaman yanınızdayız. Bu vesileyle, tüm şehitlerimizi ve şehit Jandarma Uzman Çavuş Muharrem Efendi Dündar’ı bir kere daha rahmetle ve minnetle anıyorum.”diye konuştu.

Şehit Jandarma Uzman Çavuş Muharrem Efendi Dündar, Adana’nın Kozan ilçesinde 7 Mayıs 2022 tarihinde otomobil ile askeri aracın çarpışması sonucu ağır yaralanmış, yaklaşık bir ay tedavi gördüğü hastanede şehit olmuştu. Dündar’ın cenazesi, Yozgat’ın Yerköy İlçesinde toprağa verilmişti.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji