YouTube

  • DOLAR
    %-0,15
  • EURO
    %-0,66
  • ALTIN
    %0,14
  • BIST
    %2,05
Vali Polat ve Başkan Köse, Sahra hastanesini ziyaret etti

Vali Polat ve Başkan Köse, Sahra hastanesini ziyaret etti

Yozgat Valisi Ziya Polat ve Yozgat Belediye Başkanı Celal Köse, Endonezya tarafından Hatay’ın Hassa ilçesinde kurulan Sahra Hastanesi’ni ziyaret ederek, hastanede görev yapan sağlık çalışanlarına destek verdi.

Vali Polat ve Başkan Köse, “Yaraları Birlikte Sarıyoruz” sloganıyla yola çıkan bir kampanya kapsamında, Yaşanan deprem felaketinin ardından açılan Sahra Hastanesi’nde çalışan sağlık çalışanlarına moral vermek için ziyarette bulundular.
Ziyaret sırasında Vali Polat ve Başkan Köse, hastanede tedavi gören hastaları da ziyaret ederek, onlarla bir süre sohbet ettiler ve geçmiş olsun dileklerini iletti. Ayrıca, hastanenin ihtiyaç duyduğu tıbbi malzemeler ve ekipmanlar hakkında bilgi alarak, bu konuda yardımcı olacaklarını söylediler.
Ziyaret sırasında konuşan Vali Polat, “Sahra Hastanesi’nde çalışan tüm sağlık çalışanlarımıza teşekkür ediyorum. Kendileri büyük bir özveriyle çalışarak, Yaşanan deprem felaketinin ardından mağdur olan insanlara yardım etmek için ellerinden geleni yapıyorlar. Yaraları birlikte saracağız ve bu zorlu süreçte yanlarında olacağız” dedi.
Başkan Köse ise, “Hassa’da kurulan Sahra Hastanesi, bizim için çok önemli. Deprem felaketinin ardından açılan bu hastane, insanların acil ihtiyaçlarına cevap verebilmek için büyük bir fedakarlıkla çalışıyor. Biz de Yozgat olarak, elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyoruz. Bu ziyaretimizle, hastanede çalışan tüm sağlık çalışanlarımıza moral vermek istedik” diye konuştu.
Vali Polat ve Başkan Köse’nin ziyareti, Sahra Hastanesi’nde çalışan sağlık çalışanları tarafından memnuniyetle karşılandı. Sağlık çalışanları, Vali Polat ve Başkan Köse’ye teşekkür ederek, kendilerini yalnız bırakmadıkları için minnettar olduklarını ifade ettiler.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji