YouTube

  • DOLAR
    %0,10
  • EURO
    %-0,15
  • ALTIN
    %0,06
  • BIST
    %3,10
Vali Polat, Yerköy’de incelemelerde bulundu

Vali Polat, Yerköy’de incelemelerde bulundu

İlçe ziyaretleri kapsamında gezilerini sürdüren Yozgat Valisi Ziya Polat Yerköy ilçesini ziyaret ederek incelemelerde bulundu.
Belediye Başkanlığı ve Kaymakamlığı ziyaret eden Vali Polat, ilçede yürütülen çalışmalar hakkında İlçe Kaymakamı Mustafa Karaca ve Belediye Başkanı Ferhat Yılmaz’dan bilgi aldı.
İnandık ’ta çalışmalar devam ediyor
İnandık Barajı inşaatında incelemelerde bulunan Vali Polat, barajın 31.1 milyon metre küp su tutma kapasitesine sahip olacağını belirterek, tamamlandığı zaman 2 bin 875 hektar tarım arazisini sulayacağını söyledi.
Vali Polat YHT Şantiyesinde incelemelerde bulundu
Daha sonra Ankara-Yozgat-Sivas YHT hattı Yerköy şantiyesine geçen Vali Polat, incelemelerde bulunarak çalışmaların son durumu hakkında yetkililerden bilgi aldı. Vali Polat, hızlı trenin önemli bir yatırım olduğunu belirterek, ilimize büyük katkı sağlayacağını söyledi.
Şehit ailesi unutulmadı
Vali Ziya Polat, 2004 yılında Hakkâri’de mayın patlaması sonucu şehit olan Jandarma Asteğmen Süleyman Şahin’in Yerköy’de oturan ailesini ziyaret ederek şehidimize Allah’tan rahmet, ailesine baş sağlığı diledi.
Esnafları ziyaret edip vatandaşlarla sohbet etti
İlçe esnafını da ziyaret eden Vali ziya Polat, vatandaşlarla ve esnafla bir süre sohbet edip hatırlarını sorarak hayırlı işler diledi. Vali Polat, ilçe halkına maske mesafe ve temizlik kurallarına mutlak riayet edilmesi konusunda uyarılarda bulundu.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji