YouTube

  • DOLAR
    %0,21
  • EURO
    %-0,11
  • ALTIN
    %0,27
  • BIST
    %0,69
Vergi Dairesi Müdür Yardımcısı Mustafa Bulut, emekli oluyor

Vergi Dairesi Müdür Yardımcısı Mustafa Bulut, emekli oluyor

Yerköy ilçe Vergi Dairesi müdürlüğünde 26 yıldır çeşitli görevlerde bulunan ve son olarak Vergi Dairesi Müdür Yardımcısı olarak hizmet eden Mustafa Bulut, emekli oluyor.

Mustafa Bulut, yıllardır Yerköy Vergi Dairesinde Yerköylülere hizmet vermenin mutluluğunu yaşadığını ve 26 yıldır işini her zaman severek ve büyük bir titizlikle yaptığını söyledi.

1985 yılında Maliye bakanlığına bağlı Boğazlıyan vergi dairesi müdürlüğünde göreve başladığını ifade eden Bulut gazetemize şu açıklamalarda bulundu:

“Maliye bakanlığına bağlı Boğazlıyan vergi dairesi müdürlüğünde Şubat 1985 yılında başladığım memuriyet hayatımın 26. yılın tamamladığım Yerköy vergi dairesinde 13 Mart 2021 tarih itibariyle memuriyet hayatıma son veriyorum. Ne diyor halk ozanı karaca oğlan: Nice sultanları tahtan indirdi, Nicesinin gül benzini soldurdu, Nicesini gelmez yola gönderdi, Bir ayrılık bir yoksuzluk birde ölüm. Bu duygu ve düşünceyle konuşmaların en zoru olan veda konuşmasını yapmayı bir görev bildim. 36 yıllık memuriyet hayatımda verilen işleri severek yaptım. Bir oyun olan bu dünya hayatında çocukluktan gençliğe, gençlikten ihtiyarlığa devam eden yolun yolcularıyız. Kapımı her zaman sizlere hizmet etmek uğruna sonuna kadar hep açık tuttum, sizden gelen haklı taleplerinizin yerine getirilmesinde hiç gocunmadım severek yaptım, sizlere davranırken kendime nasıl davranılması gerektiği şekilde davranmaya çok önem verdim, çünkü sizler zora dayanan vatandaşlık görevi olan ve ülkemizin kalkınmasında, giderlerini ödenmesinde, yolların, okulların, hastanelerin, maaşlarımızın vs. ödenmesin de kazançlarının bir kısmını vergi olarak ödeyen ulvi bir görevi yerine getiren fedakar birer kahramanlarsınız.”

Yüreğim her daim Yerköylülerle olacağını ifade eden Bulut, “Şimdi bir kavşağa geliyoruz bu kavşak bizi birbirimizde ayıran kavşak ama yüreğim her daim sizlerle beraber olacak. Sizlerle 26 yıldır aynı havayı teneffüs ediyorum sevincinizle sevindim, acılarınızı acım bildim, hata sahibiyiz bilerek hata yapmamaya özen gösterdim isteyerek kimsenin kalbini, gönlünü kırmadım. Aykırı davrananlar olmadımı elbette olmuştur, ben onların hepsini unuttum, yolunuz yolumuz açık olsun sevgiyle kalın. Varsa haklarımı gönülden helal ediyorum sizlerden de haklarınızı helal etmenizi arz ediyorum. Sevdiklerinizle sağlık, huzur ve mutluluk içerisinde güzel günler geçirmenizi temenni ediyor, hepiniz yüce Mevlama emanet ediyorum. Allah yar ve yardımcımız olsun. Sağ olun var olun.” dedi.

AK Parti, CHP ve STK’lar’dan Mustafa Bulut’a veda ziyareti

AK Parti Yerköy İlçe Teşkilatı, Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Teşkilatı ve Sivil toplum kuruluşları uzun yıllar Yerköy Vergi Dairesinde görev yapan ve emekliye ayrılan Mustafa Bulut’a mesaisinin son günlerinde veda ziyareti gerçekleştirdi.

Gerçekleşen ziyaretlerde AK Parti Yerköy İlçe Başkanı Hacı Dereli, “İlçe Vergi dairesinden emekli olan Müdür Yardımcısı Mustafa Bulut Müdürüme yönetim kurulu üyelerimiz ve gençlik kolları başkanımız ile veda ziyaretinde bulunduk.  Mustafa Bulut müdürüm görev yaptığınız süre içerisinde Yerköy halkına çok faydanız oldu. Yeni hayatınızda başarılar dileriz. ” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Yerköy İlçe Başkanı Hakan Uyar ise, “ Yerköy ilçemizde 26 yıldır vergi dairesi müdürlüğünde görev yapan çok saygı değer abimiz Mustafa Bulut, emekliğe ayrılması vesilesi ile ilçe teşkilatı olarak veda ziyaretinde bulunduk. Müdürümüz Mustafa Bulut ilçemize şüphesiz çok hizmet etmiş bir abimizdir. Bizler şundan hiçbir şekilde şüphe etmedik, işini her zaman severek ve büyük bir titizlikle yaptı. CHP İlçe teşkilatı olarak değerli büyüğümüz Mustafa Bulut’un her zaman sevenleri olarak yanında olmaya devam edeceğiz.” dedi.

Yerköy Taşıyıcılar Kooperatif başkanı Savaş Öztürk, Şoförler Odası başkanımız Ahmet Demir ve Nakliyeci Çelebi Yoldaş’da Mustafa Bulut’u ziyaret ederek Yerköy Taşıyıcılar Kooperatifi ve Şoförler Odası üyelerinin Vergi dairesinde işleri olduğundan hep yanlarında olduğu için kendisine teşekkür ettiler.

Bizde Yerköy Gazetesi ailesi olarak, 26 yıldır ilçemizde görev yapan Vergi Dairesi Müdür Yardımcısı Mustafa Bulut’a göstermiş olduğu öz verili çalışmalardan dolayı kendisine teşekkür eder, emeklilik hayatında başarılar dileriz.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji