YouTube

  • DOLAR
    %-0,07
  • EURO
    %0,06
  • ALTIN
    %-0,26
  • BIST
    %0,67
Yaşar Altındaş, Kızılay Yerköy Şubesi Başkanlığına yeniden seçildi

Yaşar Altındaş, Kızılay Yerköy Şubesi Başkanlığına yeniden seçildi

Türkiye Kızılay Derneği Yerköy Şubesi, yıllık olağan genel kurul toplantısını dernek binasında gerçekleştirdi. Toplantıda, Yaşar Altındaş, Kızılay Yerköy Şube Başkanlığına yeniden seçilerek güven tazeledi.

Toplantıya, Kızılay Yerköy Şube Başkanı Yaşar Altındaş, Kızılay Yerköy Şubesi Yönetim Kurulu Üyeleri ve üyeler katıldı.

Açılış konuşmasını yapan Kızılay Yerköy Şube Başkanı Yaşar Altındaş, 2023 yılı içerisinde yapılan çalışmalar hakkında çeşitli bilgilendirmelerde bulundu.

Altındaş, Kızılay’ın ihtiyaç sahiplerine yardım elini uzatmaya devam ettiğini belirterek, “Kızılay, köklü geçmişi ile dünyanın en büyük insani yardım kuruluşudur. Yerköy’de de ihtiyaç sahiplerine yardım elini uzatmaya devam ediyoruz. 2023 yılı içerisinde gıda, giyim, barınma, sağlık ve eğitim gibi birçok alanda yardımlarda bulunduk. Bu yardımların gerçekleştirilmesinde emeği geçen tüm gönüllülerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Kızılay’ın insan odaklı çalışmalarına devam edeceğini söyleyen Altındaş,  “Kızılay, dünyadaki hiçbir insana aç, susuz, barksız ve çaresiz kalmasın diye çalışıyor. Yerköy’de de ihtiyaç sahiplerine yardım elini uzatmaya devam edeceğiz” diye konuştu

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji