YouTube

  • DOLAR
    %0,03
  • EURO
    %0,00
  • ALTIN
    %-0,15
  • BIST
    %0,61
Yaşar İşler’den, “Yerköy için birlikte hareket edeceğiz, Yerköy için hizmet etmeye hazırım”

Yaşar İşler’den, “Yerköy için birlikte hareket edeceğiz, Yerköy için hizmet etmeye hazırım”

Yerköy ilçemizin sevilen ve sayılan İş inşalarından Yaşar İşler, 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan Belediye Başkanlığı yerel seçimler için AK Parti’den Aday Adaylık başvurusunu  yoğun kalabalık eşliğinde AK Parti İlçe Başkanı Hacı Dereli’ye takdim etti.

AK Parti Yerköy İlçe Başkanlığı’na gelerek 31 Mart yerel seçimlerinde Yerköy Belediye Başkanı Aday Adaylığı için başvurusunu yaptı. Aday adaylığı müracaatında konuşma yapan Yaşar İşler, partisine olan bağlılığını ve hizmete olan samimiyetini vurguladı.

YASAR ISLER 25 scaledParti binasında konuşma yapan Yaşar İşler, “Tüm aday adayı arkadaşlarımla; o, ben, beriki, ötekileştirmeden hep birlikte hepimiz aday olmuşçasına çalışmaya hepinizi davet ediyorum. Tüm aday adayı arkadaşlarımın da bu hususta duyarlı olduğuna inanıyorum. Yerköy için hep birlikte hareket edeceğiz” dedi.

AK Parti Yerköy İlçe Başkanı Hacı Dereli, toplantıda yaptığı konuşmada, 2024 yerel seçimlerine yönelik aday adaylığı sürecinin son günlerinde olduklarını ve bu sürecin kendileri için anlamlı olduğunu belirtti.

İşler Ailesi’nin Yerköy’deki köklü geçmişi ve siyasi katkılarına dikkat çeken Dereli, Yaşar İşler’in adaylık başvurusunun önemine vurgu yaptı.

Dereli şunları kaydetti:  “Yaşar İşler Başkanım adaylık başvurusu yapmak için teşkilatımıza geldiler. Benim hem kapı komşum hem de rahmetlinin bizlere emaneti. Köklü bir aile, Yerköy’de bu güne kadar yapmış oluğu pek çok hizmetleri var. Kardeşi Süleyman İşler başkanım ile beraber çalışıyoruz. Yani her zaman partimizin bir yerinde olmuş bir aile. O yüzden onların da burada böyle bir başvuru yapmaları bizim için önemli. Ve görüyorum ki toplumumuzun değişik kesimlerinden de bu gün aramızda misafirlerimiz var. Seçim sürecinde birleştiren, bütünleştirici olarak da gittiğinin de bu durum bir göstergesi. Bu bizim için ayrıca bir mutluluk. Yaşar İşler Başkanıma çıkmış olduğu bu yolda başarılar diliyorum. Rabbim mahcup etmesin, inşallah kazanan partimiz olsun. 2019 yılında emanet olarak verdiğimiz belediyeyi hep birlikte almamıza da vesile olsun.” Dedi.

Ailesinin siyasi geçmişine ve Yerköy’ün siyasi atmosferine atıfta bulunan Yaşar İşler, siyasette temizlik ve dürüstlüğe vurgu yaparak, aile üyeleri ve yakınlarıyla yaptığı istişareler sonucunda bu yola çıkmaya karar verdiğini söyledi.

AK Parti çatısı altında hizmet etmekten duyduğu gurur ve onuru dile getiren Yaşar İşler, diğer aday adaylarına yönelik birlik ve beraberlik mesajları verdi.

Tüm aday adaylarını ötekileştirmeden bir arada çalışmaya davet etti ve bu sürecin herkes için duyarlılık gerektirdiğine inandığını belirtti.

Yaşar İşler konuşmasında şu şekilde devam etti:

“Rahmetli babam bu memlekette uzun süre siyaset yaptı. Siyasetinde kirlilik, çirkinlik göremez Yerköy’ümüz, büyüklerimiz daha iyi bilir. Dolayısı ile burada ailemle, yakınlarımla, sizlerle bu kutlu davada, kutlu yürüyüşte ak kadrolarla beraber yol almaya ailem ve yakınlarımla istişare sonunda karar verdim ve sizlerin karşısındayım. Bu noktada sizlerin huzurunda da ayrıca belirtmek isterim, zalim İsrail’in Filistin’e yapmış olduğu zulmü de kınıyorum. Burada kuruluşundan bu tarafa şahsım, ailem ve yakınlarımla hizmette bulunduk, hizmette geri durmadık. AK Parti çatısı altında bulunmaktan da her zaman gurur ve onur duydum. Bundan sonra da hizmetlerime devam etmeyi sürdüreceğimi sizler huzurunda bir kez daha dile getirmek istiyorum. Diğer aday adayı arkadaşlarım; o, ben, beriki, ötekileştirmeden hep birlikte hepimiz aday olmuşçasına çalışmaya hepinizi davet ediyorum. Tüm aday adayı arkadaşlarımın da bu hususta duyarlı olduğuna inanıyorum. Sayın ilçe başkanım Hacı Dereli Bey’e huzurunuzda müracaat formunu sizler huzurunda sunuyorum. Allah, memlekete, millete, Yerköy’ümüze hayırlı, mübarek etsin.”

Yaşar İşler Kimdir?

Yaşar İşler, 5 Kasım 1973’te Yerköy-Bağlarbaşı Mahallesi’nde doğdu. İlköğretim, ortaöğretim ve lise eğitimini Yerköy’de tamamladı. 1993-1994 yıllarında vatani görevini yerine getirdi.

Askerlik sonrası, İşler iş hayatına kuyumculuk, inşaat, tarım ve hayvancılık sektörlerinde adım attı. Bu alanlarda sürdürdüğü faaliyetlerine günümüzde de devam etmektedir.

2015-2018 yılları arasında TÜGVA Yozgat İl Temsilciliği’nde Yüksek İstişare Kurulu Üyesi olarak görev aldı. 2021 itibarıyla, Yozgat MÜSİAD Sektör Kurulu Başkanlığı görevini yürütmekte.

Siyasete olan ilgisi ve katılımı da göz ardı edilemez. Adalet ve Kalkınma Partisi’nin (AK Parti) kuruluşundan bu yana partinin aktif bir üyesi olan İşler, siyasi alanda önemli bir figür.

Yaşar İşler, evli ve üç çocuk babasıdır.

YASAR ISLER 22 YASAR ISLER 28  YASAR ISLER 23 YASAR ISLER 21 YASAR ISLER 16 YASAR ISLER 14 YASAR ISLER 36 YASAR ISLER 33

 

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji