YouTube

  • DOLAR
    %-0,31
  • EURO
    %-0,08
  • ALTIN
    %-0,38
  • BIST
    %0,58
Yazıcı, “5 meslek lisesinde çadır içi soba üretimine başlanıldı”

Yazıcı, “5 meslek lisesinde çadır içi soba üretimine başlanıldı”

Yozgat İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı, deprem bölgesindeki vatandaşların ısınma ihtiyaçlarının karşılanmasına katkıda bulunmak amacıyla il genelindeki 5 meslek lisesinde çadır içi soba üretimine başlanıldığını söyledi.

İl Mili Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı, depremin yaralarının sarılmasına yönelik devletin her türlü imkan ve olanakları seferber ettiğini belirterek, devletin ve milletin bütün fertlerinin deprem bölgesi için tek yürek olduğunu belirtti.

Yazıcı, “5 Meslek Lisemiz depremzede vatandaşlarımız için Çadır içi Soba Üretimine başladık. Bu kapsamda; Merkez Mimar Sinan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisemiz, Çekrek Şehit Mehmet Ünver Mesleki ve Teknik Anadolu Lisemiz,Akdağmadeni Mesleki ve Teknik Anadolu Lisemiz, Sorgun Osman Çavuş Mesleki ve Teknik Anadolu lisemiz ile Boğazlıyan Necmettin Yıldız Mesleki ve Teknik Anadolu Lisemiz metal bölümleri tarafından ise deprem bölgesinde kullanılmak üzere çadır içi soba üretimi çalışmalarına başlamışlardır. Emek ve gayretlerinden dolayı arkadaşlarımıza teşekkür ederiz.”dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji