YouTube

  • DOLAR
    %-0,54
  • EURO
    %-0,36
  • ALTIN
    %-0,78
  • BIST
    %-0,37
Yeniden Refah Partisi Yozgat Merkez İlçe Başkanlığına Doğandemir atandı

Yeniden Refah Partisi Yozgat Merkez İlçe Başkanlığına Doğandemir atandı

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan ve teşkilat başkanlığı tarafından imzalanan mazbata ile Yozgat Merkez ilçe başkanlığına Kamil Doğandemir atandı.

Yeniden Refah Partisi Merkez İlçe Başkanı Kamil Doğandemir, atamasının ardından yaptığı açıklamada, görevini en iyi şekilde yerine getirmek için elinden gelen gayreti göstereceğini söyledi.

Yeniden Refah Partisi, Türkiye’de faaliyet gösteren Millî Görüş çizgisindeki siyasi bir parti olarak 23 Kasım 2018 tarihinde Fatih Erbakan liderliğinde kuruldu. Parti tüzüğüne göre resmi kısaltması “Yeniden Refah” şeklindedir ve simgesi hilal içerisinde başaktır. Genel başkanı Fatih Erbakan’dır.

Yozgat Teşkilatı, Yeniden Refah Partisi’nin kuruluş aşamasında kurulan 6 il teşkilatından biridir. İl başkanlığı görevi Nihat Kayhan’a, ilçe başkanlığı görevi ise Kamil Doğandemir’e verildi.

Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Nihat Kayhan, atamanın seçime kısa bir süre kala yapıldığını ve teşkilatları güçlendirmek için daha fazla çaba sarf etmek gerektiğini belirtti. Kamil Doğandemir’in partiye daha fazla güç katacağına inandığını söyledi ve yeni görevinde başarılar diledi.

Doğandemir ise Yozgat Teşkilatı’nın kuruluş aşamasından bu yana parti ana kadrosunda birim başkanlıkları görevlerini yaptığını belirtti. Yeni görevi için teşekkür ederek, tüm Yozgatlıları Yeniden Refah Partisi çatısı altında hoşgörü ve nezaket içinde temiz bir siyaset yapmaya davet etti.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji