YouTube

  • DOLAR
    %-0,34
  • EURO
    %-0,10
  • ALTIN
    %-1,14
  • BIST
    %1,62
Yenifakılı belediyesi çalışan işçilerinin ücretlerine yüzde 50 zam yaptı

Yenifakılı belediyesi çalışan işçilerinin ücretlerine yüzde 50 zam yaptı

Yenifakılı Belediyesi’nde çalışan Hizmet-İş Sendikası üyesi işçilerin yüzü güldü. Sendika tarafından yapılan açıklamaya göre, belediye ile yapılan toplu iş sözleşmesi imzalandı.

Toplu iş sözleşmesi, sendika üyesi işçilerin ücretlerine sosyal haklar hariç %50 zam yapıldığını belirtti. Ayrıca, sendika üyesi emekçilerin ücretlerine her altı ayda %15 zam yapılacak ve enflasyon farkı uygulanacak. Sosyal haklar ise her altı ayda bir ücret zammı oranında artırılacak.

Hizmet-İş Sendikası Yozgat Şube Başkanı Ferman Zararsız, Şube Başkan Yardımcısı İsmail Ekici, Yenifakılı Belediye Başkanı Soner Yalçın, İşyeri Sendika Temsilcisi Cemal Bolat ve Üyelerimizin katıldığı toplu iş sözleşmesi imza töreninde, belediye başkanı Soner Yalçın’a teşekkür edildi.

Hizmet-İş Sendikası Yozgat Şube Başkanı Ferman Zararsız, “Önce İnsan Önce Emek” diyen, emeğin ve alınterinin üzerinde pazarlık yapmayan ve her zaman çalışanın yanında olan Yenifakılı Belediye Başkanı Soner Yalçın’a, sendika, şahsı ve emekçi kardeşleri adına teşekkür etti.

Hizmet-İş Sendikası Yozgat Şube Başkanı Ferman Zararsız, imzalanan toplu iş sözleşmesinin, sendika üyesi emekçi kardeşlerine hayırlı olması temennilerinde bulundu.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji