YouTube

  • DOLAR
    %-0,04
  • EURO
    %-0,04
  • ALTIN
    %-0,03
  • BIST
    %1,59
YENİPAZAR’DA EĞİTİM SEVGİYLE KARŞILANDI

YENİPAZAR’DA EĞİTİM SEVGİYLE KARŞILANDI

Boğazlıyan’a bağlı Yenipazar Kasabası’nda Belediye Başkanı Menderes Baran, yeni eğitim ve öğretim yılının başlaması dolayısıyla okulları ziyaret ederek öğretmenler ve öğrencilerle bir araya geldi. Kasabanın sevgili öğrencilerine ve değerli öğretmenlerine başarılar diledi.
“Yenipazar Kasabası’nda Belediye Başkanı Menderes Baran’dan Eğitim Desteği”
Yenipazar Kasabası Belediye Başkanı Menderes Baran, 2023-2024 Eğitim Öğretim döneminin başlamasıyla birlikte Yenipazar’ın okullarını ziyaret etti. Yenipazar Ortaokulu, Yenipazar İlkokulu ve Aşağı Sarıkaya İlkokulu’nda bulunan öğrencilere moral vermek amacıyla gerçekleşen ziyarette Başkan Baran, öğretmenlerle ve öğrencilerle samimi bir sohbet gerçekleştirdi.
Yenipazar Ortaokulu, Yenipazar İlkokulu ve Aşağı Sarıkaya İlkokulu’nu ziyaret eden Belediye Başkanı Menderes Baran, öğrencilerle yakından ilgilendi ve onların yeni eğitim dönemine olumlu bir başlangıç yapmalarını sağlamak amacıyla moral verdi. Öğrenciler ise Başkan Baran’ın ziyaretini büyük bir heyecanla karşıladılar.
Ziyaret sırasında konuşan Belediye Başkanı Menderes Baran, “Ülkemizin Yenipazar’ımızın geleceği olan sevgili öğrencilerimize ve özveriyle çalışan değerli öğretmenlerimize yeni eğitim ve öğretim yılında başarılar diliyorum. Öğretmenlerimizin, velilerimizin ve öğrencilerimizin sağlıklı, mutlu ve başarılı bir yıl geçirmesini temenni ediyorum. Eğitim, toplumumuzun temel taşıdır ve Yenipazar Belediyesi olarak eğitime her zaman imkanlar çerçevesinde destek olmaya devam edeceğiz” dedi.
Başkan Baran, “Eğitim, toplumumuzun temel taşıdır ve gençlerimiz ise geleceğimizin teminatıdır. Onların eğitimine katkı sağlamak, kasabamızın geleceğini güçlendirmektir. Bu nedenle eğitime her zaman destek olmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.
Başkan Baran’ın okulları ziyareti, eğitim camiası tarafından memnuniyetle karşılandı. Yenipazar’da eğitim ve öğretimin daha da güçlenmesi için yapılan bu tür desteklerin kasaba genelinde olumlu etkiler yaratması bekleniyor.
Yenipazar Kasabası sakinleri, Belediye Başkanı Menderes Baran’ın eğitime verdiği önemi ve çocukların eğitimine olan duyarlılığını takdirle karşıladı. Kasaba genelinde eğitimin daha da gelişmesi ve öğrencilerin başarılarına katkı sağlanması adına yapılan bu tür etkinliklerin önemli olduğuna dikkat çekildi.
Yenipazar Kasabası’nda Belediye Başkanı Menderes Baran’ın okulları ziyareti, kasaba sakinleri arasında da sevgi ve umut dolu bir atmosfer oluşturdu. Yenipazar’da eğitim ve öğretim için yapılan destekler toplumun tamamı tarafından takdirle karşılandı.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji