YouTube

  • DOLAR
    %0,12
  • EURO
    %-0,02
  • ALTIN
    %-0,07
  • BIST
    %0,12
Yerköy Adalet MYO’dan, oryantasyon programı

Yerköy Adalet MYO’dan, oryantasyon programı

Yozgat Bozok Üniversitesi Yerköy Adalet Meslek Yüksekokulunda Oryantasyon Programı Düzenlendi

Yozgat Bozok Üniversitesi Yerköy Adalet Meslek Yüksekokulu’nda 2023-2024 Eğitim-Öğretim yılı başında yeni kayıt yaptıran öğrenciler için Oryantasyon Programı düzenlendi.

Programda açılış konuşmasını yapan Yüksekokul Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Emre EKİNCİ, öğrencilere hitaben yaptığı konuşmada, “Yüksekokulumuza hepiniz hoş geldiniz. Hepiniz Türkiye’nin farklı şehirlerinden ailelerinizden ayrılıp okulumuza geldiniz. Bundan sonra sizler bizim emanetimizsiniz. Artık üniversite öğrencisi olarak kendi potansiyelinizi ortaya çıkarmak için fırsatlar yakalayacaksınız. Bunları etkin bir şekilde değerlendirin. Yüksekokulumuzda sizlerin niteliklerini arttırmaya yönelik yapılan tüm faaliyetlere aktif olarak katılın, derslerinize odaklanın ve fırsatları kaçırmayın. Yüksekokulumuzda aktif olan öğrenci topluluklarına katılın, TUBİTAK projelerinde hocalarınızı sıkıştırın ve projelerde yer almak için çaba gösterin, bizler sizler için buradayız ve mezun olana dek yanınızdayız. Tüm çabamız buradan kaliteli eğitim alarak mutlu, huzurlu ve dolu dolu mezun olmanızı sağlamaktır.” dedi.

Açılış konuşmasının ardından Yüksekokul tanıtımı, Yozgat Bozok Üniversitesinin sunmuş olduğu E-Hizmetler, Kampüs Kart uygulaması, OBS, BOYSİS gibi uygulamalar ile Bağımlılıkla Mücadele konuları Yüksekokul akademik personeli tarafından anlatıldı. Programa çok sayıda öğrenci, idari ve akademik personel katıldı.

Programda öğrencilere, okulun akademik ve idari personeli tarafından okulun işleyişi, ders kayıtları, öğrenci kimlik kartları, kampüs kartları, öğrenci kulüpleri, burslar, yurtlar ve diğer konular hakkında bilgiler verildi. Ayrıca, öğrencilere bağımlılıkla mücadele konusunda da farkındalık oluşturulması amacıyla çeşitli bilgiler verildi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji