YouTube

  • DOLAR
    %-0,15
  • EURO
    %-0,66
  • ALTIN
    %0,14
  • BIST
    %2,05
Yerköy Belediye Başkanı Yılmaz, LGS’de başarılı olan öğrenciyi ağırladı

Yerköy Belediye Başkanı Yılmaz, LGS’de başarılı olan öğrenciyi ağırladı

Yerköy Belediye Başkanı Ferhat Yılmaz, Liselere Geçiş Sınavında (LGS) başarılı olan Ecrin Havva Doğan’ı makamında ağırlayarak hediye takdiminde bulundu.

Başkan Yılmaz, 90 sorudan 89’unu doğru cevaplayarak büyük bir başarıya imza atan Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu öğrencisi Ecrin Havva Doğan’ı makamında ağırladı.

Elde etmiş olduğu başarıyla gelecek nesillere örnek olan Ecrin Havva Doğan’ı tebrik ederek bir açıklama da yapan Başkan Yılmaz, “2023 LGS sınavında 90 sorudan 89’unu doğru cevaplayarak büyük bir başarıya imza atan Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu öğrencisi Ecrin Havva Doğan’ı belediyemizde ağırladık. Elde etmiş olduğu başarıyla gelecek nesillere örnek olan Ecrin Havva Doğan’ı, kıymetli öğretmenlerini, okul yöneticilerimizi ve değerli ailesini tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” şeklinde konuştu.

Ecrin Havva Doğan, Başkan Yılmaz’a teşekkür ederek, “Başarı için çok çalıştım ve bunun karşılığını aldım. Bu başarıda bana destek olan aileme, öğretmenlerime ve okul yöneticilerime teşekkür ederim” dedi.

Başkan Yılmaz, Ecrin Havva Doğan’a bir plaket hediye etti.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji