YouTube

  • DOLAR
    %-0,15
  • EURO
    %-0,66
  • ALTIN
    %0,14
  • BIST
    %2,05
Yerköy Belediye Başkanı Yılmaz’dan Muhtarlara Kutlama Mesajı

Yerköy Belediye Başkanı Yılmaz’dan Muhtarlara Kutlama Mesajı

Yerköy Belediye Başkanı Ferhat Yılmaz, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Yılmaz, mesajında, muhtarlık görevinin sevgi ve fedakârlık isteyen zor bir iş olduğunu ifade ederek, “Muhtarlık müessesesi, kültürümüzün ve toplumsal hayatımızın önemli yapı taşlarından biridir. Muhtarlarımız, milletimizin eli, gözü ve kulağı konumundadır.” dedi.

Muhtarlık görevinin, bulunduğu mahallede veya köyde, Devletimizin tüm kurumlarını temsil etmekte ve halkımızla Devlet kurumları arasında köprü vazifesini üstlendiğini söyleyen Başkan Yılmaz, “Muhtarlar Günü” nedeniyle kutlama mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Muhtarlarımız, mahallelerimizde ve köylerimizde halkımızın sesi ve temsilcisidir. Vatandaşlarımızla devlet kurumları arasında köprü görevi gören muhtarlarımızın, bu önemli görevi özveriyle yerine getirmeleri bizler için büyük önem taşımaktadır. Muhtarlarımız, mahallelerimizde ve köylerimizde yaşayan vatandaşlarımızın sorunlarını çözmek için gece gündüz demeden çalışmaktadırlar. Bu vesileyle, tüm muhtarlarımızın ‘Muhtarlar Günü’nü kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyorum.” şeklinde konuştu.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji