YouTube

  • DOLAR
    %-0,35
  • EURO
    %-0,29
  • ALTIN
    %-1,20
  • BIST
    %1,07
Yerköy Devlet Hastanesi, Acil Servis Hekimlerine Teşekkür Belgesi Takdim Etti

Yerköy Devlet Hastanesi, Acil Servis Hekimlerine Teşekkür Belgesi Takdim Etti

Yerköy Devlet Hastanesi Başhekimi Uzman Dr. Ali Demir, Acil Servis Hekimleri Dr. Arif Said Ceylan ve Dr. Ahmet Kutluhan Akçakaya’ya verdikleri hizmetlerden dolayı teşekkür belgesi takdim etti.

Başhekim Dr. Ali Demir, “Acil servis hekimlerimiz Dr. Arif Said Ceylan ve Dr. Ahmet Kutluhan Akçakaya’ya, hastanemize ve ilçemize sağlık alanındaki üstün hizmetleri için teşekkür belgesi takdim etmekten büyük memnuniyet duyuyoruz. Bu değerli doktorlarımızın özverili çalışmaları, toplum sağlığına olan katkıları takdire şayandır. Meslek hayatlarında başarılarının devamını diler, teşekkür ederiz” şeklinde konuştu.

Acil servislerin her hastanenin en önemli birimlerinden birim olduğunu ifade eden Başhekim Dr. Ali Demir, yaptığı açıklamada, “Bu birimde görev yapan hekimlerimiz, her an hastaların hizmetindedir. Dr. Arif Said Ceylan ve Dr. Ahmet Kutluhan Akçakaya da bu birimimizde görev yapan değerli hekimlerimizdendir. Bu iki hekimimizin özverili çalışmaları, hastanemizin ve ilçemizin sağlık alanındaki hizmet kalitesinin artmasında önemli rol oynamıştır. Bu vesileyle, kendilerine tekrar teşekkür eder, meslek hayatlarında başarılar dilerim” dedi.

Acil Servis Hekimleri Dr. Arif Said Ceylan ve Dr. Ahmet Kutluhan Akçakaya’ya, teşekkür belgesi takdiminden duydukları memnuniyeti dile getirdiler. Meslek hayatlarında her zaman en iyisini yapmayı hedeflediklerini belirten hekimler, Başhekim Dr. Ali Demir ve İdari Mali Hizmetler Müdürü Yusuf Özgül’e teşekkür ettiler.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji