YouTube

  • DOLAR
    %0,08
  • EURO
    %0,09
  • ALTIN
    %0,01
  • BIST
    %1,62
Yerköy Devlet Hastanesi İnşaatı hızla ilerliyor

Yerköy Devlet Hastanesi İnşaatı hızla ilerliyor

Yerköy Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Ali Demir ve İdari Mali Hizmetler Müdürü Yusuf Özgül, ilçede yapımı devam eden 100 yataklı hastane inşaatını ziyaret ederek proje hakkında yetkililerden bilgi aldılar.
Ziyaret sırasında Başhekim Uzm. Dr. Ali Demir ve İdari Mali Hizmetler Müdürü Yusuf Özgül, inşaatın ilerleyişini gözlemleyerek, projenin önemini vurguladılar. Yapılan bu ziyaret, hastanenin inşaatının sağlık hizmetleri açısından ilçeye katacağı değeri gösterme amacı taşıdı.
Başhekimi Uzm. Dr. Ali Demir, yaptığı açıklamada, “Yerköy’e modern bir sağlık tesisi kazandırmak için çalışmalarımız hızla devam ediyor. 100 yataklı hastane inşaatı, ilçemizin sağlık altyapısını güçlendirecek ve vatandaşlarımıza daha iyi hizmet sunma imkanı sağlayacaktır.” dedi.
İdari Mali Hizmetler Müdürü Yusuf Özgül ise hastane inşaatının finansal yönetimi ve kaynak tahsisinin düzenli bir şekilde yürütüldüğünü belirterek, “Hastanemizin inşaatı, bütçemizi dikkatli bir şekilde kullanarak ilçemizin sağlık ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik bir adım olarak görülmelidir.” şeklinde konuştu.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji