Yerköy Şehit Korgeneral Osman Erbaş Devlet Hastanesi, sünnet işlemini başarıyla tamamlayan iki minik kahramanı örnek cesaretleri nedeniyle ödüllendirdi.
Hastanenin Üroloji Uzmanı Op. Dr. İsa Dağlı tarafından sünnet işlemleri gerçekleştirilen Metehan Atalay ve Abdullah Koç, süreç boyunca sergiledikleri cesur ve örnek davranışları dolayısıyla “Üstün Cesaret Belgesi” almaya hak kazandı.
Sünnet sürecini büyük bir cesaret ve tebessümle tamamlayan minikler, hastane yönetimi ve sağlık çalışanları tarafından tebrik edilirken, kendilerine sağlıklı, mutlu ve başarılı bir yaşam temennisinde bulunuldu.
Hastane yönetimi, sürecin başarıyla yürütülmesinde emeği geçen Op. Dr. İsa Dağlı başta olmak üzere tüm sağlık çalışanlarına teşekkür etti.
Öte yandan vatandaşlara önemli bir hatırlatmada da bulunularak, Yerköy Şehit Korgeneral Osman Erbaş Devlet Hastanesi’nde 5 yaş altındaki çocuklara sünnet işlemi yapılmadığı belirtildi.
Yerköy Şehit Korgeneral Osman Erbaş Devlet Hastanesi yetkilileri, çocukların sağlıklı yarınlara güvenle hazırlanması adına kaliteli sağlık hizmeti sunmaya devam edeceklerini ifade etti.
