YouTube

  • DOLAR
    %-0,36
  • EURO
    %-0,30
  • ALTIN
    %-0,02
  • BIST
    %0,67
Yerköy Devlet Hastanesi’nde, Staj Yapan Öğrencilere Teşekkür Belgesi

Yerköy Devlet Hastanesi’nde, Staj Yapan Öğrencilere Teşekkür Belgesi

Yerköy Devlet Hastanesi’nde staj yapan öğrencilere teşekkür belgesi verildi.

Yerköy Devlet Hastanesi Başhekimi Uzman Dr. Ali Demir, hastanede staj yapan öğrencilere göstermiş oldukları gayret ve özverili çalışmalarından dolayı teşekkür belgesi verildiğini söyledi.

Dr. Demir, “Hastanemizde staj yapan öğrencilerimize Eğitim Hemşiremiz Kübra Kaya nezaretinde Hastanemiz İdari ve Mali Hizmetler Müdürü Yusuf Özgül tarafından teşekkür belgesi verildi. Öğrencilerimizin staj süresince göstermiş oldukları özveri ve gayret bizleri gururlandırdı. Öğrencilerimize bundan sonraki hayatlarında başarılar diliyoruz.” dedi.

Teşekkür belgelerini alan öğrenciler ise, staj süresince kendilerine destek olan hastane yönetimine ve eğitim hemşiresine teşekkür ettiler.

Staj belgelerini alan öğrenciler şöyle konuştu:

“Yerköy Devlet Hastanesi’nde staj yapmaktan büyük mutluluk duyduk. Hastane yönetimi ve çalışanları bizlere çok yardımcı oldular. Staj süresince çok şey öğrendik. Kendimize ve mesleğimize dair önemli bilgiler edindik. Bu belgeleri almaktan dolayı çok mutluyuz. Bundan sonraki hayatımızda daha iyi yerlere gelmek için çalışacağız.”

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji