YouTube

  • DOLAR
    %0,25
  • EURO
    %0,38
  • ALTIN
    %-0,22
  • BIST
    %2,05
Yerköy Devlet Hastanesi’nde, uzun yıllar hemşirelik yapan Sultan Minarın emekliye ayrıldı

Yerköy Devlet Hastanesi’nde, uzun yıllar hemşirelik yapan Sultan Minarın emekliye ayrıldı

Yerköy Devlet Hastanesinde uzun yıllardır görev yapan hemşire Sultan Minar’ın emekliye ayrıldı.

Minar’ın emekliye ayrılması nedeniyle hastanede bir tören düzenlendi. Törende konuşan Hastane Başhekimi Uzm. Dr. Ali Demir, Minarın hastaneye ve halka verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür etti.

Demir, “Sultan hemşiremiz uzun yıllardır hastanemize ve halkımıza hizmet etti. Bu süre zarfında özverili ve gayretli çalışmasıyla hastalarımıza ve hastanemize önemli katkılarda bulundu. Kendisine bundan sonraki hayatında sağlık ve mutluluklar diliyoruz.” dedi.

İdari Malî Hizmetler Müdürü Yusuf Özgül de Minar’ın hastanenin önemli bir parçası olduğunu belirterek, “Sultan hemşiremiz hastanemize ve halkımıza verdiği hizmetlerden dolayı her zaman minnettar kalacağız. Kendisine yeni hayatında başarılar diliyoruz.” ifadelerini kullandı.

Törenin ardından Minarın emekliye ayrılması nedeniyle kendisine teşekkür belgesi takdim edildi.

Minar, emekliye ayrıldığı için mutlu olduğunu belirterek, “uzun yıllardır çalıştığım hastanemden ayrıldığım için üzgünüm. Ancak artık dinlenme ve ailemle vakit geçirme zamanım geldi. Hastaneme ve halka vermiş olduğum hizmetlerden dolayı çok mutluyum. Hepsine teşekkür ediyorum.” dedi.

hastane 1

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji