YouTube

  • DOLAR
    %-0,05
  • EURO
    %-0,02
  • ALTIN
    %0,59
  • BIST
    %-0,53
Yerköy Emniyet Müdürlüğü, Kurban Bayramı Öncesi Sürücülere Trafik Uyarısı

Yerköy Emniyet Müdürlüğü, Kurban Bayramı Öncesi Sürücülere Trafik Uyarısı

Yerköy İlçe Emniyet Müdürlüğü, Kurban Bayramı öncesinde sürücülerin trafik kurallarına uymaları konusunda uyarılarda bulundu.

Kurban Bayramı süresince artan trafik yoğunluğu ve seyahatlerin yoğunlaşması nedeniyle emniyet güçleri, sürücülerin trafik kurallarına uymaları gerektiğini söylediler.

Yetkilileri, bayram tatili süresince hız sınırlarına uyma, emniyet kemeri takma, cep telefonu kullanmama gibi temel trafik kurallarının ihmal edilmemesi gerektiğini belirttiler.

İlçe Emniyet Müdürlüğü, trafik denetimlerinin yoğunlaştırılacağını ve kural ihlali yapan sürücülere cezai işlem uygulanacağını belirttiler. Sürücülerin güvenli bir şekilde seyahat edebilmeleri ve trafik kazalarının önlenmesi amacıyla polis ekiplerinin titizlikle çalışacağı belirten yetkililer, Kurban Bayramı süresince artan seyahat trafiği nedeniyle trafik kazalarının riskinin arttığına dikkat çekilen uyarılarda, sürücülerin dinlenmiş ve uykusuz olmamaları, yola çıkmadan önce araçlarını kontrolden geçirmeleri gerektiği belirttiler. Araçların bakımının yapılmış olması ve lastiklerin durumunun kontrol edilmesi, seyahat esnasında yaşanabilecek sorunların minimize edilmesine yardımcı olacağını söylediler.

Yerköy İlçe Emniyet Müdürlüğü, sürücülerin trafik kurallarına uymaları ve emniyet tedbirlerine riayet etmeleri çağrısında bulunurken, kazasız ve güvenli bir bayram geçirilmesi temennisinde bulundu. Sürücülerin başkalarının can ve mal güvenliğini korumak adına sorumluluklarını yerine getirmeleri gerektiğinin altını çizdiler.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji