YouTube

  • DOLAR
    %-0,18
  • EURO
    %-0,05
  • ALTIN
    %-0,19
  • BIST
    %0,75
Yerköy Genç Yetenekler Piyano Festivali’ne Yoğun İlgi

Yerköy Genç Yetenekler Piyano Festivali’ne Yoğun İlgi

Yerköy Zübeyde Hanım Bilim ve Sanat Merkezi Müdürlüğü konferans salonunda düzenlenen Genç Yetenekler Piyano Festivali, Yerköylü sanatseverlerin yoğun ilgisiyle gerçekleşti.

Festivalde, Yerköy’ün farklı okullarında eğitim gören öğrenciler, piyano performanslarını sergilediler. Zübeyde Hanım Bilim ve Sanat Merkezi öğrencilerinin de dinletisi izleyenler tarafından büyük beğeni topladı.

Festivale katılan Yerköy Zübeyde Hanım Bilim ve Sanat Merkezi Müdürü Serhat Gülcegül, “Bilsem Müzik Öğrencileri Müzik Öğretmenimiz Haşmet Arslan öncülüğünde dönem sonu etkinlik haftasında Yerköy’de bir ilke imza attılar. İlkini düzenlediğimiz Yerköy Genç Yetenekler Piyano Festivaline sadece Bilsem Müzik Öğrencileri değil Yerköy’ümüzün farklı okullarında bulunan piyano sevdalısı bir çok öğrenci de velileri ile birlikte konsere katıldılar. Bilsem çatısı altında gelecek yıllarda bunu daha da genişletip Uluslararası bir Piyano Festivali’ne dönüşmesi hedeflerimiz içerisinde yer almaktadır. Sanata ve sanatçıya değer veren bireyler yetiştirmek ve bu kültürle Yerköy’ümüzü daha da ileriye taşıyacağımıza inanıyoruz” dedi.

Gülcegül, festivalde emeği geçen Haşmet Arslan öğretmene ve katkı sağlayan velilere teşekkür etti.

bilim merkezi 2

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji