YouTube

  • DOLAR
    %-0,15
  • EURO
    %-0,66
  • ALTIN
    %0,14
  • BIST
    %2,05
Yerköy Halk Eğitim Merkezi, 2022-2023 eğitim öğretim yılında yılsonu sergisi açtı

Yerköy Halk Eğitim Merkezi, 2022-2023 eğitim öğretim yılında yılsonu sergisi açtı

Yerköy Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından 2022–2023 eğitim öğretim yılı içerisinde açılmış olan değişik branşlardaki kursların sergi törenle açıldı.

2022–2023 eğitim, öğretim yılında çeşitli kurslara katılan kursiyerlerin yıl boyunca yaptıkları el emeği göz nuru eşyalar vatandaşların beğenisine sunuldu.

Açılışı gerçekleşen sergiye, Yerköy İlçe Kaymakamı Muharrem Coşgun, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hamza Ergül, İlçe Emniyet Müdürü Adem Dülger, Yerköy Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Celal Yılmaz,  siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları, daire amirleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Açılış konuşmasını yapan Yerköy Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Celal Yılmaz,  2022–2023 Yılı Halk Eğitim Merkezinde açılan kurslara katılım sağlayan kursiyerler tarafından hazırlanan el emeği göz nuru emeklerinin sergilendiğini ifade etti.

Yılsonu sergisinin hayırlı ve uğurlu olmasını temennisinde bulunan Celal Yılmaz “Halk eğitim merkezi tarafından açılan kurslar sonucunda kursiyerlerimiz tarafından hazırlanan ve 7 ay gibi bir süre de yapılan el işçiliklerini Yerköylülere sergilemeye başlamışlardır.  Bu sergide emeği geçen başka halk eğitim merkezi idari personeline, kurs öğretmenlerine ve kursiyerlere teşekkür ediyoruz. Bu tür çalışmalarımız 2023–2024 eğitim ve öğretim yılında da farklı dallarda da kurslar açılarak çeşitlendirilecektir.”

Serginin açılışında emeği geçenlere teşekkür eden Yılmaz, “Eğitim yılı içinde ilçe genelinde açtığımız 205 kursa 6 bin 451 kursiyer katıldı. Kursiyerlerimizin yaptıkları çalışmaları bugün sergiliyoruz.” dedi.

Konuşmaların ardından açılış kurdelesini kesen Kaymakamı Muharrem Coşgun ve protokol, sergiyi gezdi. Sergi açılışı sonrası katılımcılara çeşitli ikramlarda bulunuldu.

DSC 1204

DSC 1180 DSC 1177 DSC 1152

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji