YouTube

  • DOLAR
    %-0,07
  • EURO
    %0,06
  • ALTIN
    %-0,26
  • BIST
    %0,67
Yerköy Halk Eğitim Merkezi kursiyerleri, Şehit askerler için hatim indirdi

Yerköy Halk Eğitim Merkezi kursiyerleri, Şehit askerler için hatim indirdi

Yerköy ilçemizde, Irak’ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Harekatı bölgesinde teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan 9 asker için hatim indirildi.

Yerköy Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Zafer Tan, yaptığı açıklamada, “Halk eğitimi merkezlerimizde açtığımız ‘Kur’an-ı Kerimi Okuma’ kurslarımızdaki kursiyerlerimiz tarafından şehitlerimiz için hatim indirdik. Hatim duasını da gerçekleştirdik. Şehitlerimiz için dua ettik, Allah’tan rahmet diledik. Kahraman Mehmetçiklerimiz ve tüm şehitlerimiz için okunan hatimlerin duası yapılmıştır” dedi.

Tan, “Ve sakın Allah yolunda öldürülenlere ‘ölüler’ demeyin; hayır onlar diridirler. Rabbilerinin katında rızıklanmakta ve kendilerine vaat edilenlere kavuşmaktadırlar” ayetini hatırlatarak, “Şehitlerimiz, Allah’ın katında rızıklanmakta ve kendilerine vaat edilenlere kavuşmaktadır. Onların ruhları şad olsun” diye konuştu.

Kurs öğretmeni Dilber Genç ise “Şehitlerimiz bizim için canlarını verdi. Biz de onlara dua ederek minnetimizi göstermek istedik” ifadelerini kullandı.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji