YouTube

  • DOLAR
    %-0,29
  • EURO
    %-0,19
  • ALTIN
    %-0,75
  • BIST
    %1,43
Yerköy Halk Eğitimi Merkezi, kurslarını ziyaret etti

Yerköy Halk Eğitimi Merkezi, kurslarını ziyaret etti

Yerköy Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Zafer Tan ve Müdür Yardımcısı Alev Güleç, ilçedeki diğer okullarda devam eden kursları ziyaret etti.

Ziyaretlerde, kursiyerlerle bir araya gelen Tan ve Güleç, kursların işleyişi ve yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı. Kursiyerlerin memnuniyetini de gözlemleyen yetkililer, kursların verimli bir şekilde devam ettiğini belirtti.

Tan, ziyaret sonrası yaptığı açıklamada, “Kurslarımız vatandaşlarımıza önemli fırsatlar sunuyor. Kurslarımız sayesinde vatandaşlarımız yeni beceriler kazanıyor, meslek sahibi oluyor ve istihdam edilebilirliklerini artırıyorlar. Bu ziyaretlerimizle kurslarımızın işleyişini yerinde görmek ve vatandaşlarımızın memnuniyetini yerinde teyit etmek istiyoruz. Bu ziyaretlerimiz aralıklarla devam edecek.” dedi.

Ziyaretlerde, Bilgisayar Kursu, İngilizce Kursu,  El Sanatları Kursu ve çeşitli kurslar incelendi. Kursiyerlerle sohbet eden yetkililer, kursların faydalarından bahsetti ve kurslara katılanları tebrik etti.

Kursiyerlerden bazıları, kursların kendileri için çok faydalı olduğunu ve kurslardan çok memnun olduklarını dile getirdi. Kursiyerlerden bazıları ise kursların kendilerine yeni beceriler kazandırdığını ve iş bulmalarına yardımcı olduğunu belirtti.

halk egitim kurslari 1 e1704352363753

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji