YouTube

  • DOLAR
    %0,22
  • EURO
    %0,35
  • ALTIN
    %0,11
  • BIST
    %1,69
Yerköy Halk Eğitimi Merkezi’nde, Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Kursu Açılıyor

Yerköy Halk Eğitimi Merkezi’nde, Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Kursu Açılıyor

Yerköy Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Zafer Tan, Şehit Muammer Nacakoğlu İmam Hatip Ortaokulu (80.Yıl) bünyesinde 180 saatlik Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Kursu açılacağını duyurdu.

Yerköy Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Zafer Tan, yaptığı açıklamada: “Çocuklarımızın sağlıklı ve mutlu bir şekilde yetişmesi için ailelerin ve eğitimcilerin bilinçli olması çok önemlidir. Bu kurs ile çocuk gelişimi ve eğitimi hakkında bilgi ve beceri sahibi olmak isteyenlere eğitim vermeyi amaçlıyoruz. Kursa katılanlar, çocuklarla daha iyi iletişim kurabilecek ve onları daha iyi anlayabilecekler. Ayrıca, çocuklara yönelik eğitim programları geliştirmek ve uygulamak için gerekli bilgi ve becerileri kazanabilecekler.” dedi.

Çocuk gelişimi ve eğitimine ilgi duyan tüm vatandaşlarımızı 180 Saatlik Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Kursu’na katılmaya davet eden Müdür Zafer Tan, “Şehit Muammer Nacakoğlu İmam Hatip Ortaokulu (80.Yıl) Bünyesinde 180 Saatlik Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Kursu Açılacaktır. Kayıt için Kurumumuza Başvura bilir detaylı bilgi için :0354 516 24 77 araya bilirsiniz. Kurs Başlama: 18 Nisan 2024 Saat: 09.00-12.40” şeklinde konuştu.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji