Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Yerköy ilçemizde, 10’uncu 4006 TÜBİTAK Bilim Fuarı açıldı

Yerköy Şehit İdris Aydoğdu

Yerköy Şehit İdris Aydoğdu Fen Lisesi, 10. kez düzenlenen 4006 TÜBİTAK Bilim Fuarı’na ev sahipliği yaparak bilim tutkusu ve araştırmacı ruhu coşkuyla buluşturdu.

4006 TÜBİTAK Bilim Fuarında, Fizik, kimya, biyoloji ve edebiyat dallarında hazırlanan 20 özgün proje, fuarda beğeniye sunuldu.

Okul Müdürü Talat Şahin, yaptığı açılış konuşmasında, fuarda 20 öğrenci projesinin sergilendiğini ve bu projelerin öğrencilerin araştırmacı becerilerini ve bilgi edinme isteklerini geliştirmeyi amaçladığını vurguladı. Şahin, fuarın hazırlanmasında emeği geçenlere teşekkür etti.

Belediye Başkanı Arslan ise yaptığı konuşmada, “Öğrencilerimizin bilime ve teknolojiye olan ilgilerini artırmak ve onları bu alanda teşvik etmek için bu tür fuarların çok önemli olduğunu düşünüyorum. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” diyerek fuara olan desteğini dile getirdi.

Fuarın açılış törenine Kaymakam Muharrem Coşgun, Belediye Başkanı Avukat Fatih Arslan, Belediye Meclis Üyeleri Ökkeş Arslan ve İbrahim Şahin, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Hasan Doğan, Okul Müdürü Talat Şahin, daire müdürleri ve çok sayıda veli ve öğrenci katıldı.