YouTube

  • DOLAR
    %-0,05
  • EURO
    %0,27
  • ALTIN
    %-0,10
  • BIST
    %-0,15
Yerköy ilçemizde, Bilişim Sistemleri dolandırıcı tutuklandı

Yerköy ilçemizde, Bilişim Sistemleri dolandırıcı tutuklandı

Yozgat İl Jandarma Komutanlığı, 28 Kasım – 09 Aralık 2023 tarihleri arasında gerçekleştirdiği operasyonlarda hakkında çeşitli suçlardan arama kararı bulunan 10 şahısı yakalayarak gözaltına aldı. Şüpheliler adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yapılan operasyonlarda yakalanan şahıslar arasında, “Vergi Usul Kanununa Muhalefet” suçundan aranan M.H., Yozgat-Akdağmadeni ilçesinde ele geçirildi. S.B. isimli şahıs ise “Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Ticareti Yapma veya Sağlama” suçundan aranıyordu ve Yerköy ilçesinde yakalandı.

Jandarma ekipleri, ranan şahıslardan O.A., E.A., ve Ö.B. isimli üç kişi “Kamu Kurum ve Kuruluşlarındaki Eşya Hakkında Hırsızlık” suçundan, K.S. ise “Kullanmak Suretiyle Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Satın Almak, Kabul Etmek ve Bulundurmak” suçundan aranıyordu; hepsi ayrı ilçelerde yakalanarak adalete teslim edildi.

Yerköy ilçesinde F.Ö. isimli şahıs, “Bilişim Sistemleri Banka veya Kredi Kurumlarının Araç Olarak Kullanılması Suretiyle Dolandırıcılık” suçundan aranırken, H.Y. isimli şahıs “Trafik Güvenliğini Tehlikeye Sokma” suçundan aranıyordu ve her ikisi de başarılı operasyonlarla tutuklandı.

Ayrıca, A.K. ve A.İ. isimli iki şahıs da Sorgun ilçesinde “Konut Dokunulmazlığının İhlali” ve “Basit Yaralama” suçlarından aranıyordu; kendileri de jandarma ekipleri tarafından yakalanarak adli makamlara teslim edildi.
Yozgat İl Jandarma Komutanlığı, yaptığı yazılı açıklamada, adli makamlarca aranan şahısların yakalanmasına yönelik mücadelenin kararlılıkla devam edeceğini belirtti.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji