YouTube

  • DOLAR
    %-0,18
  • EURO
    %0,02
  • ALTIN
    %-0,39
  • BIST
    %0,95
Yerköy ilçemizde, öğrenciler karne heyecanı yaşadı

Yerköy ilçemizde, öğrenciler karne heyecanı yaşadı

Yerköy’de 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı, birinci yarıyıl karne dağıtım töreni, Şehit İbrahim Yıldız İlkokulu’nda gerçekleştirildi.

Törene, Yerköy Kaymakamı Muharrem Coşgun, İlçe Millî Eğitim Müdürü Necmettin Sağlam, Şube Müdürü Hasan Doğan ve velilerin katılımıyla gerçekleşti.

Törende konuşan Yerköy Kaymakamı Muharrem Coşgun, “Eğitim Öğretim yılının birinci kanaat döneminin başarı ile tamamlanmasında emeği geçen, yönetici, öğretmen ve personel olmak üzere eğitim çalışanımıza çocuklarımızın bu günü ve yarınlarının inşasında emeklerini ve sevgilerini esirgemedikleri için teşekkür ederiz. Sağlıklı, huzurlu, mutlu bir yarıyıl tatili diliyorum.” dedi.

İlçe Millî Eğitim Müdürü Necmettin Sağlam ise, “İlçemizde eğitim öğretim faaliyetlerinin planlı ve programlı bir şekilde yürütülmesi için gerekli tüm çalışmalar yapılmıştır. Bu çalışmalarda emeği geçen tüm eğitim camiasına teşekkür ederim. Öğrencilerimizin de karnelerini alarak ikinci döneme daha iyi hazırlanmaları temennisiyle iyi tatiller dilerim” ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından öğrencilere karneleri dağıtıldı. Öğrenciler karnelerini almanın sevincini yaşarken, veliler de çocuklarının başarılarından dolayı mutlu oldular.

karne dagitimi 1 karne dagitimi 2

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji