YouTube

  • DOLAR
    %-0,18
  • EURO
    %-0,05
  • ALTIN
    %-0,19
  • BIST
    %0,75
Yerköy ilçemizde, Şehit Aileleri ve Gaziler iftarda bir araya geldi

Yerköy ilçemizde, Şehit Aileleri ve Gaziler iftarda bir araya geldi

Yerköy ilçemizde, İlçe kaymakamlığı tarafında şehit yakınları ve gaziler için iftar düzenlendi.

Yerköy Kaymakamlığı tarafından Öğretmenevinde gerçekleştirilen iftara Kaymakam Muammer Coşkun, Belediye Başkanı Ferhat Yılmaz, Şehit Aileleri Dernek Başkanı Ahmet Kepir, daire amirleri, siyasi parti temsilciler, gaziler ve şehit aileleri katıldı.

Kaymakam Muammer Coşkun, burada yaptığı konuşmada, şehit aileleri ve gazilerinin hakkının hiçbir şekilde ödenemeyeceğini söyledi.

Şehit aileleri ve gazilere iftara katıldıkları için teşekkür eden Muammer Coşkun, “Bu vatan toprağı için gözlerini kırpmadan canlarını feda eden ve canlarını hiçe sayarak savaşan şehitlerimizin ailesi ve gazilerimize yönelik iftar programı düzenlemek istedik. Bizleri kırmayarak iftar programımıza katılan tüm şehit ailelerimize ve gazilerimize teşekkürü bir borç bilirim. Allah herkesten razı olsun. Şehitlere Allah’tan rahmet, şehitlerin aileleri ile gaziler ve çocuklarına da uzun ömürler diliyorum” diye konuştu.

Belediye Başkanı Ferhat Yılmaz ise “Aziz vatanımızı korumak için canlarını feda eden şehitlerimize minnet borçluyuz. Onların aileleri ve gazilerimiz de bizim için önemli birer değerdir. Bu sebeple, şehit ailelerimize ve gazilerimize yönelik iftar programları düzenlemekten mutluluk duyuyoruz” şeklinde konuştu.

Şehit aileleri ve gazilerin son derece değerli insanlar olduğunu belirten Şehit Aileleri Dernek Başkanı Ahmet Kepir, “Onların her zaman yanında olmak, onların acılarını paylaşmak bizim görevimizdir. Bu sebeple, bu tür etkinlikleri düzenlemekten mutluluk duyuyoruz. Şehitlerimizin ve gazilerimizin hatıralarını yaşatmak, onların ailelerine destek olmak bizim görevimiz. Bu sebeple, bu tür etkinliklerimiz devam edecek” şeklinde konuştu.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji