YouTube

  • DOLAR
    %-0,55
  • EURO
    %-0,41
  • ALTIN
    %-0,16
  • BIST
    %-0,37
Yerköy Meslek Yüksek Okulunda, İnsan Hakları Konferansı verildi

Yerköy Meslek Yüksek Okulunda, İnsan Hakları Konferansı verildi

Yerköy Adalet Meslek Yüksekokulu’nda düzenlenen konferansta, İsrail’in Filistin üzerindeki insan hakları ihlalleri, Doğu Türkistan’da yaşanan insan hakları ihlalleri ve çocuk hakları gibi konular ele alındı.

Konferans, öğrenciler arasında yoğun ilgi gördü ve konunun önemi konusunda geniş bir bilinç oluşturdu.

Konferans, Öğretim Görevlisi Mert Soğukoluk’un koordinatörlüğünde ve yalnızca öğrencilerin katılımıyla düzenlendi. Konferansın başlığı “Savaşın Gölgesinde İnsan Hakları: İsrail – Filistin Çatışması, Doğu Türkistan’da İnsan Hakları İhlalleri ve Çocuk Hakları” idi.

Konferansta, İsrail’in Filistin üzerindeki insan hakları ihlalleri, Doğu Türkistan’da yaşanan insan hakları ihlalleri ve asimilasyon süreci gibi önemli konular ele alındı. Öğrencilerin aktif katılımı ve destekleriyle zenginleşen program, çocuk haklarının anlatımıyla son buldu.

Konferans, öğrencilere insan hakları konusunda önemli perspektifler sunarken, aynı zamanda küresel ve bölgesel sorunlara dair farkındalık yaratmayı amaçladı.

Konferansta konuşan Öğretim Görevlisi Mert Soğukoluk, “İnsan Haklarının temel ilkelerine uyulmayan, Gazze’de, Doğu Türkistan’da ve Afrika coğrafyası dahil olmak üzere dünyanın dört bir yanında zulüm gören insanların olduğunu belirtti. Bu konferans ile birlikte yalnızca öğrencilerin organize ettiği insan hakları konferansında İsrail’in Gazze’ye yönelik terör düzeyindeki saldırılarını da kınadıklarını ifade etti.

yerkoy adalet myo1

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji