YouTube

  • DOLAR
    %-0,33
  • EURO
    %-0,27
  • ALTIN
    %-0,99
  • BIST
    %1,15
Yerköy Molla Hüsrev Yurt Müdürlüğü öğrencilerinden, “Şifa Oyuncakları Projesi”

Yerköy Molla Hüsrev Yurt Müdürlüğü öğrencilerinden, “Şifa Oyuncakları Projesi”

Yerköy Molla Hüsrev Yurt Müdürlüğü (KYK) öğrencileri, “Şifa Oyuncakları Projesi” kapsamında Devlet Hastanesi Çocuk servisinde yatan çocukların yüzlerini güldürdü.

Yerköy Molla Hüsrev Yurt Müdürü Tuğrul Bozer, Yerköy Devlet Hastanesi Çocuk Servisinde tedavi gören çocuklara, gönüllü yurt öğrencileri tarafından toplanan oyuncakların hediye edildiğini söyledi.

“Şifa Oyuncakları Projesi” kapsamında düzenlenen gönüllülük faaliyeti düzenlediklerini ifade eden Müdür Tuğrul Bozer, “Hem Öğrencilerin harçlıklarından hem de Molla Hüsrev Yurt Müdürlüğümüzde görevli memurlarımız tarafından gönüllülük esasına göre paralar toplandı. Toplanan paralar ile Yerköy Devlet Hastanesi’nde tedavi gören çocuklarımıza moral olması için oyuncak alınarak hediye edilmiştir. Şifa Oyuncakları Projesi adı altına gerçekleştirdiğimiz bu çalışmada, yurt öğrencilerinin bu jesti, hem hasta olarak yatan çocukların yüzünü güldürdü hem de ailelerini sevindirdi.” dedi.

Molla Hüsrev Yurt Müdürlüğü öğrencisi Nurcan Bingöl ise “Yurt idaresi tarafından böyle bir projenin duyurulması sonrasında ben ve arkadaşlarım çok mutlu oldular hemen bu projeye dahil olduk. Bu projede tüm arkadaşlarımın emeği büyük. Hastanede yatan kardeşlerimizin hem mutluluğu paylaşmaya geldik hem de onların yaralarına sarmaya geldik.” şeklinde konuştu.

Gerçekleşen ziyarette, Yurt Eğitim ve Sosyal Faaliyetler Sorumlusu Fatih Baltacı’da eşlik etti.

kyk 6 kyk 5 kyk 7 kyk 4

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji