YouTube

  • DOLAR
    %-0,01
  • EURO
    %0,06
  • ALTIN
    %0,53
  • BIST
    %0,67
Yerköy Ülkü Ocaklarından yardım kampanyası

Yerköy Ülkü Ocaklarından yardım kampanyası

Yerköy Ülkü Ocaklarının öğrencilere yönelik tertip ettiği yardım kampanyası meyvelerini veriyor.
Yerköy Ülkü Ocakları Başkanı Yunus Akyol, anasınıfı, ilkokul, ortaokul, lise ve üniversite öğrencilerimize yönelik yardım kampanyasınını öncelikle okullarla ileşime geçilerek başlandığını, ardından ihtiyaç sahibi öğrencilerin tespit edildiğini söyledi.
Ülkü Ocakları Başkanı Yunus Akyol “Bu eğitim öğretim yılının başında bizlerde okullarımızdaki ihtiyaç sahibi öğrencilerimize yardımda bulunduk. Bundan sonraki süreçte de geleceğimizin teminatı çocuklarımızın ihtiyaçlarının karşılanması noktasında elimizden gelen çabayı göstereceğiz” dedi.
Akyol, Düzenledikleri yardım kampanyalarını geleneksel olarak sürdürmeye çalıştıklarını ifade ederek; “Ülkü Ocakları olarak göreve geldiğimiz günden itibaren Yerköy Halkıyla kucaklaşmaya, onların temel sorunlarına bir nebzede olsa yardımcı olmaya çalışıyoruz. Bu çalışmalarımızdan bir tanesi de olarakta ilçemizde bulunan ihtiyaç sahibi öğrencilerimize ayakkabı dağıttık.”dedi.
Okullara dağıtıldığını ifade eden Akyol, “Sağ elin verdiğini sol el görmeyecek” hadis-i şerifine uyarak bu öğrencilerimizin ifşa edilmesini istemedik. Başta İlçe halkımıza, yönetimimle birlikte bu çalışmayı yapan sevgili gençlerimize, okullarımızın kıymetli müdürlerine teşekkür ederim” dedi.
 

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji