YouTube

  • DOLAR
    %-0,22
  • EURO
    %-0,22
  • ALTIN
    %1,55
  • BIST
    %3,14
Yerköylü iş adamları Kahraman Sayan ve Ufuk Biçer’den, Tekerlekli Sandalye Bağışı

Yerköylü iş adamları Kahraman Sayan ve Ufuk Biçer’den, Tekerlekli Sandalye Bağışı

Yerköy Devlet Hastanesi’ne, Kahraman Çelik Makas Firması Sahibi Kahraman Sayan ve Kardeş Pen Firması Sahibi Ufuk Biçer tarafından tekerlekli sandalye bağışı yapıldı.

Yerköy Devlet Hastanesi Başhekim Uzman Dr. Ali Demir, yaptığı açıklamada, Kahraman Çelik Makas Firması Sahibi Kahraman Sayan ve Kardeş Pen Firması Sahibi Ufuk Biçer’in hastanelerine tekerlekli sandalye bağışında bulunduklarını söyledi.

Demir, “Bölgemizde faaliyet gösteren Kahraman Çelik Makas Firması Sahibi Kahraman Sayan ve Kardeş Pen Firması Sahibi Ufuk Biçer, hastanemize tekerlekli sandalye bağışında bulundular. Yerköy Devlet Hastanesi olarak kendilerine teşekkür ederiz. Bu tür yardımlar, hastalarımıza daha iyi hizmet vermemize imkan sağlıyor. Özellikle engelli hastalarımız için bu tekerlekli sandalyeler çok önemli. Sayın Kahraman Sayan ve Sayın Ufuk Biçer’e bu anlamlı bağışları için bir kez daha teşekkür ederiz.” dedi.

Demir, bağışlanan tekerlekli sandalyelerin hastaların ihtiyaçlarını karşılayacağını ve hastanenin hizmet kalitesini artıracağını ifade etti.

Kahraman Sayan ve Ufuk Biçer ise, engelli ve Yerköy Devlet Hastanesine gelen hastalara yardımcı olmak için tekerlekli sandalye bağışında bulunmaktan mutluluk duyduklarını söylediler.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji