YouTube

  • DOLAR
    %-0,17
  • EURO
    %0,08
  • ALTIN
    %0,08
  • BIST
    %0,82
Yerköy ve Çiçekdağılılar, SMA hastası Eslem Fatma’ya sahip çıktı

Yerköy ve Çiçekdağılılar, SMA hastası Eslem Fatma’ya sahip çıktı

Spinal Musküler Atrofi (SMA) Tip 1 hastası 6 Aylık Yozgatlı Eslem Fatma Altındağ bebek için Bir Umut da Sen Ol Derneği’nin desteğiyle kermes düzenlendi.

Bır umut da sen ol Derneği Başkanı Şevket Şencan, SMA tip1 hastası Eslem Fatma Altındağ için üç gün boyunca kermes düzenlendiğini söyledi.

Yerköylü ve Çiçekdağlıların Eslem Fatma Altındağ’a sahip çıktığını belirten Başkan Şencan, şu ifadelerde bulundu:

“SMA hastası kızımız Eslem Fatma’nın yararına, hemşerilerimizle omuz omuza vererek üç gün süren bir kermes düzenledik. Kermesimizde toplamda 157 bin 575 TL toplandı ve kızımızın hesabına yatırılmıştır. Bir Umut da Sen Ol Derneği olarak, bu kez de Eslem Fatma’ya bir nebze olsun umut olabilmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Çok önceden planlanmış, detaylıca programlanmış bir kermes olmamasına rağmen; fikir ortaya çıktıktan sonra inanılmaz bir hızla hazırlıklar yapıldı. Derneğimizin gönüllüleri, arkadaşlarımız ve memleketimin koca yürekli bayanları büyük bir özveriyle gece gündüz çalıştılar. Hemşerilerimiz ilk günden son güne kadar bizi yalnız bırakmadılar. Umuyorum ki ihtiyaç duyulan miktar kısa sürede tamamlanır ve yavrumuz kısa zamanda şifasına kavuşur. Burada altını çizmek istediğim bir husus var ki; o da Yerköy’ün farkını bir kez daha ortaya koymuş olmasıdır. Bu memleketin evladı olmaktan bir kez daha gurur duyduğumuz bir tabloya şahitlik ettik. Hemşehrilerimizin kermese rekor bir katılımla teveccüh göstermesi, ümidimizi artırdı. İyiliğin, merhametin bütün gücüyle nefes alıp verdiği bu topraklar; şifa dağıtmaya, umut olmaya, örnek teşkil etmeye devam edecek. Alnımızın akıyla tamamladığımız kermese destek ve ilgilerinden dolayı Yerköylü ve Çiçekdağlı hemşerilerimize gönülden teşekkür ederiz.  Bir Umut da Sen Ol Derneği olarak umut olmaya, el uzatmaya, uzanan elleri gücümüzün yettiğince tutmaya devam edeceğiz. Desteğini esirgemeyen herkese teşekkürlerimizi sunuyoruz.”dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

Ucuz Davetiye - Davetiye Modelleri
reklam
NÖBETCİ ECZANE
Toknoloji